به به، اره حتما بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به به، اره حتما بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه چند روز از انتشار آهنگ میگذره ولی خوشبختانه هنوزم قابلیت گوش کردن داره!(sm51) جالب شد! اونم با یه تیم گمنام
مرسی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید فقط این تجربه سه ماهه منه. با یه لبتاپ خیلی معمولی
اینم بگم هیچ سازی رو بلد نیستم.
فقط میخوام نظرتون رو بدونم
چطوری و کجا آموزش دیدی ؟نقل قول:
خیلی خووبه من لذت بردمنقل قول:
بیشتر در یوتوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این کار از صفر تا صد ایده خودم بود
نقل قول:
ممنونم. واقعا برام مهمه
مرسی از نظرت (sm127)
دمت گرم حال کردم(sm19) ادامه بده...نقل قول:
تجربه اول خیلی خوب بود(sm176)