دستت درد نکنه همینجا روزی بسته میگیرم بهتر برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دستت درد نکنه همینجا روزی بسته میگیرم بهتر برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بیا بخر هفته دیگه 30میلیون چک وارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حله (sm118)نقل قول:
باو الان تابستونه و من تو خونه تو اتاقم سیگار میکشم اکثر اوقات... با وینستون قرمز عقابی آدم عنش هم بو دود میگیره تا 2 روز چه برسه به اتاق (sm2) ضایعس... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا طعم دار خوشم نمیاد... هر بار میکشم تا چن ساعت بعدش طعم هیچ چی رو دیگه حس نمیکنم (sm120) طعم دار رو معمولا تک نخ میگیرم گاهی اوقات نه بسته ای... اونم فقط کاپیتان بلک (sm118)نقل قول:
همون اسی بلک خوبه، قیمتشم خوبه (sm118)
همین الان بیا بخر اتیش زدم به مالم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بدبخت پس فردا 5 تومن چک دارمنقل قول:
قسط عقب مونده دارم - تا آخر ماه نزدیک 15 تومن چک دارم - هیچی هم ندارم (sm25)
اسی خارجی من میدم 3 تومن باکسی 26 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پالمال سویچ هم خوبه مثل کنت پاور هستش دکمه داره اونم 2500تومن
سگارو بکش (sm132)(sm59)نقل قول:
میتونی هم بفروشیشون ولی خب کشتن جذاب تره (sm2)
رفتم سه نخ مگنا سفید بخرم
بقیه پولمو بلیط رفت و برگشت آنکارا داد
فعلا که حداقل تا 2.3 روز با همین 20 نخ مالبرو میگذرونم... بعدش میرم همین اسی رو میپرسم ببینم چند میده بهم...نقل قول: