عبادتِ عزیز من... خود خدا شخصا گفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عبادتِ عزیز من... خود خدا شخصا گفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این ترم امتحانام افتاد تو ماه رمضون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر موضع ما (آنها)بر روی نامردی فیکس شده هستش ، دعوت میکنیم کادو رو ازتون میگیریم شامم بهتون نمیدیم (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره یادم آوردی ، نااااامرد (sm70)
زیر لفظی میخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میمنتم بگو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که شر و ور رو تلاوت میکنه میشه شیخ ، اونایی که تلاوت رو میشنون و خشتک جر میدن میشن مرید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلاوتو چجوری میشکن برادر نوید هلپ می (sm2)
یه ناهار خوردیمو یه گیم آف ترون دیدیما ، چندتا صفحه حرف در اومد (sm70)نقل قول:
نقل قول:
دهنت سرویس حسین ، الان خانواده یارو دست به دعا نشستن جنگ ادامه پیدا بکنه تا نونشون آجر نشه (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من رفتم ناهار بخورم ، اومدم دیدم اینجا آب گل آلود شده ، منم نشستم دارم ماهی میگیرم .(sm2)
الهی به امید خودت ، خوشبختم کن (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجایم (sm10)
بیدار باش کل شب رو.. 2 ساعت بعد سحر بخواب تا هر وقت(sm2)نقل قول:
البته الان چون فاصله به 16/17 ساعت رسیده نمیشه فولش کرد تایم خواب رو(sm2)
تو زمستون میشه به 100% هم رسوند(sm120)
(sm2)نقل قول:
دادا من تا ساعت7هم بیدار موندم ولی فایده نکرد(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
اخمش نظر منو جلب کردن... اخمش اخم زور زدنِ قشنگ (sm2)نقل قول:
مخصوصا که شب بیدار بمونی سحر تا ظهرم که شارژی بیدار بمونی ظهر به بعد که شروع میکنه به خالی شدن بخوابی با اذون مغرب بیدار شی (sm2)نقل قول: