دوستم سال اول 30 هزار بودسال دوم 12هزار شد
ولی داشتم دوستی که سال اول 17 هزار بود سال دوم شد 50 هزار رفته باشه آزاد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستم سال اول 30 هزار بودسال دوم 12هزار شد
ولی داشتم دوستی که سال اول 17 هزار بود سال دوم شد 50 هزار رفته باشه آزاد (sm120)
که شیمی زده ! اینا ایران نمی مونن دادششم شیمی شریف بود رفت استرالیانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت لذت بخش شد بدون یه طوفان در راهه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو هر زمینه ای تجربه اندازه ی موهای سرت دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا پزشکی قبول بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچی میگی رفت استرالیا انگار رفته هاروارد...استرالیا که همسایه ما هم رفت دو زارم بارش نی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم ویکری خودمی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الكسا بازه پيغامم
از خودم به خدا به سعید میگم همیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک لایک!
خودتو بسپار به موج.....سعی کن لذت ببری ازش (sm120)
جریان م.ش.ش چیه ؟ داره برق رو از رده خارج میکنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]