فقط 17 روز تا شروع فصل جديد got ..
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط 17 روز تا شروع فصل جديد got ..
تو سريال هاي تركيهای دكتر از اتاق زايمان مياد بيرون ميپرسه پدر بچه كيه؟!
٤-٣ تا مرد همزمان به همديگه نگاه ميكنن (sm2)
آقا یکی این مصرع رو ترجمه کنه واسم.ی جوریه انگار اشتباس.انگار حرف "و" اضافس.
خاطرات تو و دنیای مرا سوزاندند.
نمیخواد بگه خاطرات تو دنیامو سوزوندن داره میگه ( اونها ) خاطرات تو و دنیای من رو سوزوندن ... مخاطب داره در واقع ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا حافظی تلخ مجوز نگرفت ؟ ؟؟
(sm2)....پستش مهم نبود شرایطی بود که اون یه دونه تشکر زده شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر به من بگو که از کدوم پست تشکر کردی قول میدم به کسی نگم (sm120)
امین یکی دوبار اینجا گفت دیگه ... یه پست از سینا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید خیلی چیزِ چیزی بوده باشه که تشکر کرده بودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The.Den.2013
(sm54)
گفتم که چیزش چیز نبود اتفاقات پشت پرده چیز بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران تفتی - یادگاری (sm50)
(sm50)
مگه بسیجی خارج از کشور هم داریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیج لشگر مخلص خداست ... (sm98)
آلبوم شمس الضحی حسام الدین سراج با کیفیت عالی (دست عباس درد نکنه) (sm50)
(sm169)
شب جمعه ست خدا رحمت کنه تمام رفتگان و اسیران خاک رو (sm50)
آتیش گرفتن خوب به سرشون اومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یاد نبر خاطرات منو مثل فیلم هاست قصه ی من و تو
از یاد نبر خاطرات منو ...
خیلی ساله عاشقم همیشه عاشقی که قدیمی نمیشه
خیلی ساله عاشقم همیشه ...
سلطان قلبم ... (sm50)
30 هزار تا هم پست داره نمیشه پیداش کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 هزار تای اولی رو تو بگیر 15 هزار تای دومی هم من، بگرد، بالاخره پیدا میشه (sm120)نقل قول:
بچه ها از صبح تا حالا دچار سک سکه شدم گایید منو یه راه حل بگین مُردم (sm178)
نفسمو حبس کردم ...آبم خوردم ...فایده نداره .....(sm9)(sm178)
(sm81)ای دادم برس صابر (sm51) (sm81) (sm50) (sm2)
دواش پیش منه, سر ۳ سوته خوبت میکنه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی خب شد یادم انداختی ! (sm51) بیا بخورش شاید آروم شد این سک سکه لعنتی ! (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اون سری که خوردی ! (sm51) امشبم که شب جمعه ست ثواب داره (sm2)
خندوانه الان آپ میکنم براتون ..
خندوانه کی میبینه باو ! (sm2)بیا بگو چه کار بکنم یه راهی پیش روم بذار ... (sm2)به قول تو فوکیده شدم از صبح تا حالا ! (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خندوانه الان آپ میکنم براتون ..
خو باو دیوث ! چندبار میگی ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث داره با من لج میکنه بازم بگو (sm2)
(sm74)
تو خفه شو ..
اجرای اشکان خطیبی - قلاش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا 2بار نوشت .. :lنقل قول:
خودت خفه شو نکبت (sm2)نقل قول:
کیفیتش بالاس دیگه ..
عجب... بالا و پایین داره دنیا (sm50)
نقل قول:
آخه مگه من چیکارت کردم (sm81) بیا بکشم پایون منو بیکیون (sm81)
اجرای نبویان کلاغ روسیاه ، خلیج ایرانی ، غیرمعمولی ..