برادر بزرگم که نیس ادعایی داشته باشم من تاحالا اصن ندیدمشونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برادر بزرگم که نیس ادعایی داشته باشم من تاحالا اصن ندیدمشونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محیط خیلی فرق دارهنقل قول:
ما ذوب در هم هستیم (sm120)نقل قول:
پيشوني ببين منو كجا ميشوني (sm25)نقل قول:
فرق نداره آدم میشناسم فرق گوه و گوش کوبیده نمیدونه به همه جا رسیده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریم پخ را چک بفرما (sm10)
دوستای ما هم که خدارو شکر هرچه پیش آمد خوش آمدن میگن همه رشته ها رو میزنم (sm74)
شاید باور نکنی ولی من دیگه امیدم نمیبندم به چیزی همیشه منتظر بدترین اتفاق ممکنم !(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر تپه عن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]