lk hc fvhd lwgpj nv pfs nkdh lhkni hl (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
lk hc fvhd lwgpj nv pfs nkdh lhkni hl (sm50)
آرمین بیا بگو آواتارم خوبه (sm70)
عادل (sm2)
خدایش چه ربطی داشت یهو پرید به فردوسی پور(sm59)
کی گفت؟
(sm2)میگه تلوزیون ندارم بعد میگه شما چرا میخندی(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا بازیکن استقلال بود علی لطیفی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قوانین رسانه ملی رو نگاه تروخدا، کلمه انگلیسی بگی جریمه میکنن. مجریا یه کلمه انگلیسی میگن از پشت صحنه ده نفر داد میزنن دیووووووووووووث نگووووو. بعد جدیدا اسم صفحات اجتماعی رو هم ممنوع کردن. مثلا طرف میگه آدرس صفحه مجازی ما فلانه، انتظار داره ملت نت گوشیشون رو روشن کنن سریع پیدا کنن برن کامنتم بزارن براشون
استخر چسبید(sm29)
خبری نشد از آلبوم ؟
شیرم تو این سیاست تخمیشون
آروم باش آرومنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد برانکو چند بود ؟ من تی ویو خاموش کردم
1 بود اول شد مظلومی بین 4 نفر 4 روم شد(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مظلومی واقعا امسال مهره نداشت طفلی. به نظر من خیلی خوب نگه داشت تیمو
خدایش پرسپولیس مهره داشت
بریم حمله کنیم به وزیر ارشاد سابق ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم شد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسپولیس بازیکنایی خوبی داره ولی اگر برانکو نبود خیلیاشون شکوفا نمیشدننقل قول:
صدای جادویی حسام الدین سراج آلبوم باغ ارغوان ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله همه منو شناختن پستت چیه دفاعی یا حمله ؟ هافبک نمیخوایمنقل قول:
آواتار=تخمینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلالم باید بره مربی خارجی بیاره . مربیا ایرانی مفت نمیارزن بجز چندتاشون
عوضش میکنم الان (sm25)نقل قول:
همایون شجریان - چونی بی من (sm50)
ای خانوم منشی چونی بی من ؟؟ (sm50)
(sm30) صدای خندم فکر کنم رفت تا تو کوچهنقل قول:
به نظرم با منصوریان خوب جواب میگیرهنقل قول:
اگه اسکوچیچ رو بیارن حرف ندارهنقل قول:
میلاد آواتار خاله رو بزار بیشتر بهت میاد (sm2)
این زبون بسته چی میگه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتار=5 از 20نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معذوریت دارم - خطر بن در کمین است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این مهره ها نهنقل قول:
اون عکسش که کتک خورده (sm2)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه واقعا یه ادمیه که خودش رو یه منبع میدونه، دیگه اون خط تیره و بازه چیه که برای تنظیم های محسن تعیین میکنه. قطعی بگو چندتاست دیگه.نقل قول:
طبق چیزی که حساب کردم 5 تاسنقل قول:
سجاد از شهاب اکبری خبری نیست (sm128)نقل قول: