[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلم:10تا سیب داریم9تاشو من بخورم چند تاش میمونه؟
شاگرد اصفهانی:ککش میمونه،اون یکیشم خودت بخور پدر سگ سیب نخورده ،گدا گشنه
بهنام جان دادا ، عکسایی که داری میزاری از سایت فیـــــلتر شده داری میزاری بدون فـــــیلتر شکن واسه ما و بقیه بچه ها نشون نمیده ، لطف کن عکسایی که از سایت فــــــیلتر شده میزاری رو آپلود کن تا بدون فیـــــتر شکن قابل رویت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از زحمتت (sm10)
شیش سالم بود، خاله ام گفت برو تـــخم رازیونه و تـــخم گشنیز بخر. دایی درِ گوشم گفت تـــخم حروم و تـــخم سگ هم بگیر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هنوز جای لقد عطار نکبت تیر میکشه.
همینی که صابر گفت(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(اصن حرف دلو میزنی)(sm127)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برات تنگ شد شیخ (sm127)
فد ابشم (sm127)
نکته اینجاست که بدون اینکه عکسا رو ببینیم منو تو لایکشونم کردیم ، چقدر ما آقاییم ، یکی از یکی آقا تر (sm2)
از لندن یه اکیپ دانش اموزان رو میبرن توی یه روستای خوش آب و هوا، برا اردو و اینا، یه دانش آموز می افته تو رودخونه در حال غرق شدن بوده. آب کامل اونو با خودش میبره و حتا اکیپ مدرسه ناامید میشن و میرن که یه روستایی از راه میرسه میپره تو آب نجاتش میده، میبردش خونه و غذا بهش میده و این حرفا. خلاصه که پدرِ این پسره که نجات پیدا کرده و خیلی هم پولدار بود از لندن میاد که پسرشو ببره، وقتی مرد روستایی رو میبینه بهش میگه که در ازای این کاری که در حق پسرم انجام دادی هر چی بخوای بهت میدم، من آدم ثروتمندی ام. مرد روستایی میگه برای رضای خدا این کارو کرده. ثروتمند میگه حداقل بذار در ازای این لطفت من پسرتو با خودم به لندن ببرم تا با هزینه ی من تو یه دانشگاه معتبر درس بخونه. روستایی خوشحال میشه و قبول میکنه.
سالهای سال میگذره، اون دوتا پدره که فوت میکنن. اما پسراشون!
سالها بعد پسر روستایی با کشف پنی سیلین پسر ثروتمند رو از مرگ نجات میده.
دانش آموز ثروتمندی که تو رودخونه در حال غرق شدن بود میشه تاثیر گذارترین نخست وزیر تاریخ انگلستان، وینستون چرچیل!
دانش آموز روستایی که رفت لندن و تو رشته پزشکی تحصیل کرد هم میشه الکساندر فلمینگ، کاشفِ پنی سیلین.
میگن تو نیکی میکن و در دجله انداز، همینه.
زن ایده آل زنیه که صبح پاشی ببینی توآشپزخونه داره صبحانه درست میکنه ماچش کنی وشپلق بزنی درکـــ.ونش، بری صورتتواصلاح کنی برگردی ببینی کـــ.ونش هنوز داره میلرزه!
پ.ن چقدر این جک برام خاطره ساز بود ؛ یادش بخیر چقدر خندیدیم سر این جک (sm172)
نوید:ميخوام ازدواج کنم
مجتبی:با کي؟
نوید:معلومه ديگه احمق!با يه زن.مگه تو کسيو ديدي که با يه مرد ازدواج کنه؟
مجتبی:آره
نوید:کي؟ !
مجتبی:خواهرم!!!!
دﯾﺮوز در ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﺴﺘﻨﺪ دﯾﺪم ﮐﻪ ...ﮐﺎﻧﮕﻮروﻫﺎ درﺳﺎﻟﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎرش ﺑﺎران ﺿﻌﯿﻒ ﺑﺎﺷﻪ و ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﮐﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ وﺟﻪ زاد و وﻟﺪ و ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻞ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ ،ﯾﻌﻨﯽ اﮔﻪ ﺑﺠﺎی ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎن ﻣﺠﻠﺲ، ﮐﺎﻧﮕﻮرو ﺗﻮ ﻣﺠﻠﺲ ﺑﻮد !!!وﺿﻌﯿﺖ اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮدم رو ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﻧﺪ و اﯾﻦ ﻃﺮح اﻓﺰاﯾﺶ ﺟﻤﻌﯿﺖ را ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺗﺼﻮﯾﺐ، ﺑﻠﮑﻪ ﻣﻄﺮح ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﮐﺮدﻧﺪ
ﺁﺳﺘﺎﻧﻪ ﺗﺤﺮﻳﮏ ﭘﺬﻳﺮﻱ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺩﺭ ﺍﺳﻼﻡ !!!!
ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﻮﻱ ﺯﻥ ﺗﺤﺮﻳﮏ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ !!!!
ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﺑﻮﻱ ﺯﻥ ﺗﺤﺮﻳﮏ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ !!!!!!
ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﻱ ﺯﻥ ﺗﺤﺮﻳﮏ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ !!!!
ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﭻ ﭘﺎﯼ ﺯﻥ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ !!!
ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﺯﻥ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ !!!!
ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﺭﺍﻩ ﺭﻓﺘﻦ ﺯﻥ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ !!!
ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺍﺯ ﺭﻧﮓِ ﻟﺒﺎﺱ ﺯﻥ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ !!!
ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﺍﺩﺍﻣﺲ ﺟﻮﯾﺪﻥ ﻭ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻥ ﺗﺤﺮﯾﮏ
ﻣﯽ ﺷﻮﺩ !!!
ﻣﺮﺩﺍﻥ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺗﻲ ﺩﺍﻳﻢ ﺍﻟﺘﺤﺮﻳﮏ ﻫﺴﺘﻨﺪ !!!!
ﻭ ﮐﻼ ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻣﺮﺩﻱ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﻭﺿﻌﻴﺖ
ﺗﺤﺮﻳﮏ ﺍﺳﺖ (((:
پ.ن نریم تو گونی صلوات
اره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شما اقا تری(sm127)
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/litefile/public_html/itunesboss.com/dbcon/config.php on line 13نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'litefile'@'localhost' (using password: NO) in /home/litefile/public_html/itunesboss.com/dbcon/config.php on line 15
Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /home/litefile/public_html/itunesboss.com/dbcon/config.php on line 15
Access denied for user 'litefile'@'localhost' (using password: NO)
(sm30)نقل قول:
ﺗـــــﻒ ﺑﻪ ﻣﻤﻠﮑﺘﯽ ﮐــــﻪ :
ﻓﺮﻭﺧﺘﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻮی دستات ﺁﺯﺍﺩﻩ ﻭﻟﯽ ...
ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ میخوای ببری بک نیش ﺟــــــﺮﻣﻪ
الان گزارش میکنم(sm30)نقل قول:
حاجی عنایت داشته باش که من کد 714 هستم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو تو مسافرخونه قم هوس ميكنه با زنش حال كنه، به بچه ش ميگه لب پنجره وايسا هر آخوندی كه ديدی 1000 تومن بهت ميدم، ولي برنگرديا!!
بچه: باشه باباجون.
- بابا يه آخوند !
- باشه.
- بابا 3 تا ديگه!
- زهرمار فقط برنگرد.
-بابا اين كردن برات گرون تموم ميشه فيضيه تعطيل شده
پ.ن از اقوام شیخ خودمون بودا (sm70)
دختره شب دیر میره خونه باباش میگه پدر سگ تا الان کجا بودی??
دختره: یه پسره افتاده بود دنبالم خیلی یواش میومد....
روزی مریدی بر شیخ عیان گشته و اذعان بداشت که یا شیخ ،آیا در باب ملیت حضرت آدم و حوا ، تفحص گشته ؟ برخی آنان را انگلیسی و برخی فرانسوی میدانند ؟!!!! شیخ که به تازگی از سفر بازگشته بود ، دستی برمحاسن کشید و گفت : وقتی که نه لباسی برای پوشیدن و نه خانه ای برای سُکنی داشته اند و تنها آذوقه آنان یک سیب بوده که خوردن آن هم جُرم محسوب میشده و با این همه مصیبت باز هم فکر میکردند در " بهشت " ساکن هستند ، بطور قطع الیقین " ایرانی " بوده اند . مرید از این ظرافت سخن ، گريبان خویش بصورت ضربدری دریده و سر به بیابان نهاد..
الان استعلام گرفتم....(sm30)نقل قول:
حله(sm127)
(sm169)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
یه بارم ﻓﯿﻠﻢ خاک برسری ﻫﻨﺪﯼ دیدم؛
پسره موقع حال ﮐﺮﺩﻥ ﯾﻪ ﺧﺎﻝ ﺑﻐﻞ كـــ.ون ﺩﺧﺘﺮﻩ دید ﮐﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﻫﻢ ﻋﯿﻦ ﻫﻤﻮﻧﻮ ﭘﺸﺖ ﮔﻮﺷﺶ داشت...
ﻭ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺩﺭ اومدنو ﺭﯾﺪﻩ شد ﺑﻪ ﻓﯿﻠﻢ :|
ﺩﻭﻍ ﻗﺒﻮﻝ !
ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﻗﺒﻮﻝ !
ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﭘﺎﮐﺘﯽ ﻗﺒﻮﻝ !
ﺍﺻﻼ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﻫﻢ ﻗﺒﻮﻝ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺁﺏ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺭﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮﺍ ﭼﯽ ﺗﮑﻮﻥ ﻣﯿﺪﯼ ﺩﺧﺘﺮ ﮔﻠﻢ؟؟؟
باهاش که قهر میکنم هروقت میخواد منو بخندونه خودشو میزنه به مردن
.
.
.
.
.
.
.همسر آیت .... جنتی
فدااا حاجی (sm59)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی واسه نوید هستش:
(sm169)
اون بی صاحابو بذار کنار مگه فردا امتحان نداری؟ . . . . . . . . . . . . . . ." بزودی در تمام خانه های سراسر کشور"
سوال خسیسه از مرجع تقلیدش:ایا میتوانم خروسی راکه در روز عید قربان جلوی ماشین پسرم سر بریدم عقیقه نوم کنم و به نیت پدرمرحومم در سالگرد مادرم خیرات کنم!!!
مرجع تقلید: نه نه اسراف است!!
یه عدد از یک تا ده انتخاب کن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.انتخاب کردی؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به کــــ.یرم
اگه کسی داشت ازتون تعریف می کرد بعد یهو وسطش گفت «اما» همون موقع یکی بزنین تو دهنش...
هم واسه خودش خوبه هم واسه خودتون
ﺷﻤﺎ ﻣﺘﻮﻟﺪﭼﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ؟
ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ
ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ
ﺧﺮﺩﺍﺩ
ﺗﯿﺮ
ﻣﺮﺩﺍﺩ
ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ
ﻣﻬﺮ
ﺁﺑﺎﻥ
ﺁﺫﺭ
ﺩﯼ
ﺑﻬﻤﻦ
ﺍﺳﻔﻨﺪ
ﻣﺘﻮﻟﺪ ﻫﺮﻣﺎﻫﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﺑﺎﺷﯿﺪ
ﺑﻪ ﮐـــ.ﯿﺮﻡ
عکس های. خاک برسری. بدون نیاز به فـــــیلتر شکن. ⬇⬇
بازم. دارم⬇⬇
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نه ناموسن
معلوم نیست...!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عین الدوله چه شکلی بود که یه همچین اسمی روش گذاشتن...!!!
روزي در يک دهکده کوچک، معلم مدرسه از دانش آموزان سال اول خود خواست تا تصويري از چيزي که نسبت به آن قدردان هستند، نقاشي کنند.
او با خود فکر کرد که اين بچه هاي فقير حتماً تصاوير بوقلمون و ميز پر غذا را نقاشي خواهند کرد. ولي وقتي يکي از دانش آموزان نقاشي ساده کودکانه خود را تحويل داد، معلم شوکه شد.
او تصوير يک دست را کشيده بود، ولي اين دست چه کسي بود؟
بچه هاي کلاس هم مانند معلم از اين نقاشي مبهم تعجب کردند. يکي از بچه ها گفت: "من فکر مي کنم اين دست خداست که به ما غذا مي رساند. يکي ديگر گفت: شايد اين دست کشاورزي است که گندم مي کارد و بوقلمون ها را پرورش مي دهد
هر کــس نظري مي داد تا اين که معلم بالاي سر داگلاس رفت و از او پرسيد: اين دست چه کسي است؟
وي در حالي که خجالت مي کشيد، آهسته جواب داد: خانم معلم، اين دست راست خودم هست كه با آن از تنهايى در مى آيم
معلم كه تحت تاثير دانش آموز ديـــوث و جـــ.قى خود قرار گرفته بود آن روز نقش دست راست پسرك را بازى كرد
خدايى توقع داشتى بحث فلسفى بشه؟! :| واقن از اين تایپیک همچين انتظارى دارى؟!
كـــ.يرم تو اون مغز سالمت :| بشين 4 تا فيلم ســـوپر ببين ديگه اينطورى كـــ.ير نشى آخر داستانو بفهمى حداقل
نكته اخلاقيه داستانم يادم رفت بگم :| حواس نميذارين برا آدم كه
نكته اخلاقى: هميشه راست گويى بهترين گزينه براى انتخاب است!
(sm19)نقل قول:
چرا نقل چندگانه نمیگیری؟
برای اینکه روزی تو همین سوالو ازم بپرسی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]