کدوم فیلم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم فیلم (sm50)
Falcon Rising 2014 720p(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فیلمو عوض کردی (sm2)(sm2)
اولی خوب بود (sm2)
ک.س خُول شدیم رفته اشتب کپی کردم دومیه خرتره (sm120)
فحش گذاشتم هر کی حالته مخفیه (sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)
به پيچ و تاب ِ يک پيچک
به شكل ِآخرين ميخک
به ياد شمعی در رگبار
دو سايه در هم، بر ديوار
برقص ... (sm27)
- (sm50)
محمد علی فردین (sm50)
فیلمِ دنیایِ پر امید 1348 (sm1)
حافظه غمی ست عمیق (sm50)
احساس سیری میکنم هر آن
از بس که بغضهامو بلعیدم (sm50)
با عينک گاندى و در فرمت پوتينم(sm50)
در پایان همین موسیقی ... (sm50)
سانازِ من کجاست (sm81)
ویدایِ من کجاست (sm172)
جلبِ توجّه های یک طرفه (sm50)
با گریه و صابون و خون و . . . (sm50)
چه نگاه و فضایِ غریبی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد آر (sm50)
(sm50)
عجب فیلمی بود سگ تو روح محسنی اژه ای (sm2)(sm2)
- (sm50)
هی زوزگار (sm98)
23 مهمان(sm77)
مهمان حبیب خداست (sm176)
- (sm50)
(sm51)
(sm51)
فردا ٢٩ بهمن ماه آلبوم راديكال منتشر مىشود. راديكال مولتى ژانر است، از آواى كُردى تا ملودىهاى فلامنكو, از پروگراسيو متال تا سايكودليك راك، از رپ اركسترال تا مرثيه با راك. آلبوم از طريق سىدى بيبى و آيتونز منتشر مىشود و براى دوستان داخل ايران كه توانايى خريد آنلاين ندارند، رايگان آرائه مىشود. تا اينجا به جز قطعهى فو، ٣ ويدئوموزيك ديگر هم ساخته شده است و دهها نفر در آنها همكارى داشتند. پيشاپيش بايد تشكر كنم از تمام رفقايى كه در تهيه موزيك ويدئوى زهراب كه كارى سخت و طاقتفرسا بود، همكارى كردند و زحمت كشيدند و به هنگام پخش ويدئو جداگانه از آنها تقدير و تشكر خواهم كرد. همچنين بسيار ممنونم از عزيزانى كه براى تهيه اين مجموعه رفيقانه در كنارم بودند: كاوه، ليلى بازرگان، مجيد كاظمى، امين پوربرقى ، فرجام سعيدى، نيك راستين، سينا فيض، سارا صيادى، حامد، على باغبان، سروش مهرانى، اميد كشتكار، عيسى هليز، مصطفى هروى، عليرضا دريانورد، رضا سليمانيان، ارميا چنارى، راديو فرياد
Simon Rabeder
David Rabeder
Merel Studio
Michael Krol
Til Schneider
Lucy Tasker
Nihad Jamsher
(sm224)(sm224)(sm224)
عینه خرس گرفتم خوابیدم تو خواب یوزر هادی همش جلو چشام بود (sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)مولایی بالاخره موفق شدی امیرو فریب بدی یه البوم قالبش کنی(sm2)
ایییین پیروزی خجسته باد اییییین پیروزینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پستت هیچ وقت از خاطرم نمی ره (sm50)
سگ تو روحت (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از صبح داشتم خونه رو جارو می زدم الان دیدم شوکه شدم (sm54)
جهت اطلاعت علیرضا روح نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی سگ هم نداره
جاست کت
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)