قوانین؟ چون تو تاپیک زدی فکر کردی میتونی قانون بزاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قوانین؟ چون تو تاپیک زدی فکر کردی میتونی قانون بزاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاااااک بر سر من(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی الان؟؟؟
من میام تو یه دونه بزن تو گوش من! بلکه دلم خنک بشه
یعنی نمیشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک شده چت روم و حرف....
در رعایت پست مشکل داری می تونی پست تزاری
همین حجب و حیاشه که منو درگیر کرده پدرسوخته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشه... هدف از این تاپیکا چیه؟؟ دور هم بودن... کلی از این پستایی که تو میزاری هم تکراری و پرته که اصن خونده نمیشهنقل قول:
به تو ربطی نداره بخوام پست بزارم یا نه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم باید به قوانین احترام بذاره و اونها رو به تخـ*ـمش حساب بکنه (sm142)نقل قول:
ادب که نداری ظاهرانقل قول:
ولی چجت خواستی جاش مشخع
پیام خصوصی و بعدش هم تاپیک چت روم
نگو آلبومُ خریدی که اگه اومدی میگیرم میکنـ*ـمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: