تا حالا فک کنم درکم کن یگانه اول باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا حالا فک کنم درکم کن یگانه اول باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا فردوس می شاید که ترسم
دل دوزخ به حال من بسوز ... (sm50)
سحر بلبل حکایت با صبا کرد
که عشق روی گل با ما چهها کرد ... (sm50)
آهنگ جدید عمو شاهین دقایقی دیگر ...
(sm2)
Shahin Najafi - Ay Leili
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی ... (sm50)
اگه یه سیم کارت دیگه بگیرم بزنم تو گوشیم، بعد برم تل، یه اکانت دیگه ساخته میشه یا جایگزین قبلی میشه؟!
کسایی که شماره قبلیمو تو گوشیشون دارن اکانت جدیدم براشون دیده میشه یا متوجه میشن یه شماره دیگه گرفتم و اکانت دیگه ساختم؟! (sm29)
آدم یه جاهایی رو مجبوره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
علیرضا بصیری بازیکن تیم بسکتبال نونهالان مهرام زیتون تهران که در نخستین روزهای سال جدید دچار سکته مغزی شده بود عصر پنجشنبه 19 فروردین درگذشت.
حالا اینقد بشینین غم و غصه بخورین تا بمیرین
جیمبه تو دستمونه همه داریم می رقصونیم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ریتم فانکی هی داریم شونه ها رو میلرزونیم(sm47)
حالا حالا حالاه جونوم (sm137)
بیا ای دل از اینجا پر بگیریم
ره کاشانه ی دیگر بگیریم
بیا گمگشته دیرین خود را
سراغ از لاله پرپر بگیریم ... (sm50)
ساختمان پزشكان، هشت بهشت و تلاقى، عنوان سريالهايى هستند كه ساناز زرين مهر در آنها به ايفاى نقش پرداخته است
من اگر چه شهره شهرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شووهر دارم(sm2)
خب پس کلن هیچی . . . (sm172) یعنی اگه نخوام دیلیت اکانت کنم، و همچنین نخوام تو تنظیماتش تغییر شماره بدم، حتما باید یه گوشی دیگه بگیرم تا به عنوان یه اکانت جدا بدون اینکه مخاطبای قبلیم بفهمن من تو تل هستم ازش استفاده کنم؟! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... (sm172)
خوب من اضطراب کافی نیست
جسدم را برایت آوردم
هی بریدی سکوت باریدم
بخیه کردی و طاقت آوردم . . . (sm50)
در بازی دیروز شیمیدر و نفت آبادان اتفاقی نادر رخ داد . حبیب خمجانی ناظر بازی پس از اینکه تماشاگران نفت آبادان شروع به فحاشی به داور مسابقه کردند ناگهان پشت بلندگوی سالن آنها را تهدید کرد که اگر به فحاشی ادامه بدهند مسابقه را تعطیل خواهد کرد و کمیته انضباطی در این مورد تصمیم می گیرد
نکته جالب شیوه بیان هشدار بود که بیشتر شبیه ناظم مدرسه بود تا جایی که آیدین مقیمی گزارشگر مسابقه هم به این موضوع اشاره نمود (sm2)(sm2)
استاد حبیب خمجانی : اگه فحش بدی مسابقه رو تعطیل میکنم میفرستم کمیته انضباطی (sm2) اون خط کش من کو (sm2) لیدر نفت آبادان دفتر مدرسه (sm2)
غلام همت آن نازنینم
که کار خیر بی روی و ریا کرد ... (sm50)
زندگی اتفاق خوبی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش با نگاه بهتر شد
چشم هایت همیشه یادم هست
هر نگاهی به مرگ منجر شد ... (sm50)
حاضرم به خاطر غرور تو (sm50)
واکنش مردها در مقابل دیدن رنگ جدید موهای همسرشان:
مرد آمریکایی: فرشتم چقد بهت میاد.
مرد انگلیسی: باربیم چقد خوشگل شدی.
مرد فرانسوی: عشقم یه بار دیگه عاشقت شدم.
مرد ایرانی: من برم کار کنم٬ تو برو گوه بمال به سرت
(sm2)
دور تا دورم ابرمشکوکی استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جبهه های هوای تنهایی
فصل فصلم هجوم آبان هاست
تف به جغرافیای تنهایی . . . (sm50)
منو تو دو همدمو دو همزبونیم مگه نه
هر دو پیریمو جوونیم مگه نه
خیلی ساده عاشق همدیگه ایم
واسه هم تموم جونیم مگه نه
واسه هم تموم جونیم مگه نـــــــــــــــــــــــه (sm242)
تو پر از تاب و تب تند رسیدن
پر شور و اشتیاقی برای تازه شنیدن
واسه تو هر چیزی آواز یقینه
دلت آسمون آبی
پیش روت سفره ی رنگین زمینه
من دیگه کنار گودم
تو دلیر و پهلوونی
با تو سینه ستبره
آی جوونی آی جوونی
من میرم تا تو بمونی
من میرم تا تو بمونی
Alireza Assar - Hale Mane Bi To (sm50)
شاهین آهنگ داد ؟ (sm148)
بزن بریم به سرعت برق و باد
بزن بریم از اینجا
بزن بریم عشقه و دادو بیداد
بزن بریم از اینجا
بزن بریم بادا باد عشقه دادو بیداد
بزن بریم از اینجا بزن بریم از اینجا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زن گرفتی بچه دارم شدی ولی هنوز کسخلی
به تو ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)
در کمین بودی مردک(sm120)
خوب چیکار کنم کسی خونه نیست هر چی آهنگ قیدیمی بود از صبح پلی شد (sm120) منم تنها میشم کسخل میشم (sm120)
کفتر کاکل به سر های های
بیا از من خبر ببر وای وای
آهنگ کم آوردم (sm2)