(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
این در وجود تو هست.. ربطی به تنهایی نداره(sm2)
(sm2) راست میگی اگه 100 سالمم بشه همینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اسی بیا این جوون رو راهنمایی کن.دوتا آهنگ دیمپلک کوسی معرفی کن(sm126)
(sm77) ؟؟ ماذا فاذا هذانقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این شادا دیگه(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خز و خیل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیصر - میدونه رو گوش بده فعلاً
برو باع اینکاره نیستی.یه بابا کمری چیزی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرون وسطینقل قول:
ابی - شب گریه 1:23
وقت راهی شدن تو
کفترا شعرامو بردن
چشام از ستاره سوختن
منو به گریه سپردن
رفتی و شب پر شد از من
از من و دلواپسیا
رفتیو منو سپردی به زوال اطلسی ها
واژه رنگ زندگی بود
وقتی تو فکر تو بودم
عطر گل با نفسم بود
وقتی از تو میسرودم
از تو میسرودم (sm1)
فقط میشه گفت شاهکار = 10 سال موسیقی داخلی
ابی پرستی از همین آلبوم شروع شد یادش بخیر(sm172)
جاده قدیم رو شبکه اچ دی میذاره توش چکامه بازی میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیپ فریدون داره بارون میاد شبکه آی فیلم پخش کرد
دیر رسیدم وگرنه ضبط میکردم
دفتر موسیقی و سرود ممد تی وی و فریدون ؟ جل المخلوق(sm54)
با هم این شعر را شروع کرده بودیم
زیبایی از تو بود و
کلمات از من
اما پاییز آمد همه چیز را به هم ریخت
حالا تنها در ادامه این شعر
خیابان خلوت است
کودکی سنگ پرتاب میکند
تنها چراغ روشن در مه میشکند.
رسول یونان
(sm50)(sm27)
این آهنگه ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ترکیبی از زیبایی خشونت سیوکس وحشی غرور و صلابت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همه باردارن فرزند رولو
آن پرتو سوزان جاودیی از نادر نادر پورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکلمه با صدای فریدون فرح اندوز
یوتیوب باز نمیشه برام کدوم آلبومشه ؟ آلبومشو بفرست برامنقل قول:
(sm77) نادر نادرپور شاعرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من از این سوسول بازیا شعر شاعری خوشم نمیاد(sm120)
مطابق معمول سرچ زدم اومد (sm120)
مگه نمیگی دکلمه فریدون ؟! خب امیر 2 آلبومشو فک کنم گذاشته دیگه !نقل قول:
یک لحظه صَبِر کننقل قول:
ساند کلود
بگی باز نمیشه جفت پا میرم تو مانیتور
با ***** باز میشه ولی هیچ نمیاره فقط سرچ داره (sm70)نقل قول:
فک کنم تو اونجا ثبت نام کردی !
جفت پا آماده ام ایندفهنقل قول:
ها باز شد (sm120)نقل قول:
(sm2)این چجور خداییه همه دهکده رو زد زمین
الی تف تو کیونت(sm2)ریدی
دیوث عکس نزار من ندیدم
به نمایندگی از سینجول و هیئت مدیره(sm2)
(sm2)دیوث میگه من برای رضای خدا با همه زنا میخوابم !
خداش احتمالا چیزشه(sm2)
هفت شنبه های بیمار
هفت شنبه های بیمار
هفت شنبه های بیمار
هفت شنبه های بیمار
... (sm88)
یک دقیقه و نیم آخر آهنگ شاهکار (sm127)
(sm74)کشتش
دیوث اعظم(sm2)
(sm81)چرا اخه
چرا کمپانی محبوب و مردمی برزرس سریال نداره که هر هفته پخش شه واقعا چرا
(sm2)