حتما باید فحش بدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما باید فحش بدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
بد حرف زدم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر سوال بردی کلا(sm120)نقل قول:
من منظوری نداشتم بخدا اونا بد متوجه میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوبی کردی ..
به خانم محسن چیکار داری آخه (sm2)نقل قول:
بخدا فحش ندادم دیدم این سریعترین راه هست که به گوش محسن برسه حداقل که شبا پیششه روزا کار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر اینکه کامنت های محسن شلوغ پلوغ بود گفتم به خانومشون بگم
(sm2)نقل قول:
چی بگم والا (sm120) در کل منطقت تو حلقم (sm120)
خدایش راست میگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بخاطر اینکه به بهروز صفاریان گفتم کچل ناراحت شده خدا منو ببخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بخاطر محسن ***** میشه سایتت میاد اینجا اونا عزیز ها هم میبینن بعد ***** میکنن؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
من تحت تاثیر شما قرار گرفتم به صفاریان گفتم کچل خدایش چرا میخواین یکی رو از نون در آوردن بندازیننقل قول:
فکر کردم ربط داره الان بیشتر فکر کردم دیدم ربط نداره بخاطر چیز های دیگستنقل قول:
واقعا(sm3)نقل قول:
Hack (sm132)(sm118)
اکانت رایگان سایت نایت مووی تا ۲۲ فروردین ..
User: night2
Pass: movie2
آدرس سایت نایت مووی :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش اینه که رمزشو نمیشه عوض کرد .. :l
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوث برو حالشو ببر فردا اومدی .. (sm118)
- ظرفیت صندوق پیام های خصوصی !M?sbh؟! به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
همه جا لو ندین اکانتو بذا لذتشو ببریم ..
دایی جان بیا جاتو با ما عوض کن . . .
حال ندارم خالی کنم همیجا بوگو ..
سلام داداش من حجم شبانم مونده میخوام فیلم بگیرم نگاه کنم دوستمون میلاد بود همش شعر میگه شعرای خوب گفت فیلم های **** نگاه کن خیلی بهتره من چطور میتونم از این فیلم های سینمایی پیدا کنم فقط میدونم تو همه کارا سر رشته داری مزاحم تو شدم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اون گوه اضافی خورد ..
برو این تو ..
هر فیلمی میخوای دان کن ..
اکانتشم اینه ..
User: night2
Pass: movie2
نقل قول:
ممنون (sm10)ولی فحش بدی دادی
بازم ممنون(sm127)
معشوقه ام بودی و هستی و . . .
چهره گرداند و تف زمین انداخت . . .
توی سرمای دستهای تودست من توی دست من لرزیدعشق یک بازی مزخرف بودکه به دردِ سرش نمی ارزیدخسته بودم از این همه تکراراز صدای تو آن ورِ گوشییک زنِ خسته ی پر از دردِ...گریه کردن پس از هماغوشی
در سرم یک زن بدون مکانداشت با چایی اش رولت می خوردداشت اخبار رادیو می گفتیک نفر باز توی روسیه مرددر سرم میله ای فرود آمدیادم آمد تمام خاطره هامرفتی از زندگی من اما...با تو وُ بی تو دائما تنهام
هنوز خیره شدی روی میز صبحانه
به قند حل شده در چای نیمه شیرینت
و روی نان برشته پنیر می مالی
به فکر قبض موبایلی و قسط ماشینت
(sm168)
حیف موهای پر کلاغی نیست ، روسری دور آن قفس بکشد
جز من و تو کسی که اینجا نیست بگذار آسمان نفس بکشد!
اهل سیگار نیستم اما بگذار این مسافر خسته
نخ پیراهن ترا گاهی بعد چای، از سر هوس بکشد !!
و خدا در مدار لبهایت ، خال را آفرید چون می خواست
مرز دنیای کوچک من را ، کمتر از دانه عدس بکشد
دهنِ فکرم از تو آب افتاد مثل لیموی ترش می مانی
کاش نقاشی تو را از نو ، بار دیگر خدا ملس بکشد
«این دغل دوستان که می بینی» ، عاشقت نیستند، می ترسم
دست این روزگار عاشق کش ، گِرد شیرینی ات مگس بکشد
ارث ما شاعران که قابل نیست ای رفیقان وصیتم این است
نفس آخر مرا دم مرگ بگذارید همنفس بکشد
مجید آژ
فراستی (sm2) دور همی مهران مدیری (sm2)
همین الان هفت
فراستی رید ده ن مدیری
یکی بالاخره حرف دل مارو زد (sm120)
تُـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــف به جغرافیای تنهایی . . . (sm27)
کلا غیر از محسن اطرافیانش تا یکم بهشون توجه میشه خودشونو ... می کنن ولی خوده محسن (sm19) من تو فیسبوک 200 بار بهش انواع پیام هارو دادم اصلا بلاکم نکرد که هیچ بعضی وقتا جواب پیام هارو هم میداد (sm81) سر قضیه ی شعر های پاروی بی قایق پیام دادم انتقاد کردم که لو رفتن طفلک اصلا بلاکم نکرد (sm74)نقل قول: