واسه چینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه چینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازدواج با دختر روسی
کی ؟
گفته بودن ازدواج کنی 15 هزار دلار میدن + اقامت
جوووووووووووووووووووووون
شایعس باو
با اینکه سخته باورش اما
انگار حق با دکترم بوده ... (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)جان من قیافه عن اینو نیگا چطوری رییس جمهور این مملکت بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
در یکی از کشورها دیدم که خانمی صبح خیلی زود در حال جارو کردن خیابان بود و اسم این را گذاشتهاند برابری زن و مرد. *یک روز مهمان داشتیم، بعد از غذا ژله آوردند. یکی گفت این ژله خیلی مقوی است و آن مهمان گفت اگر مقوی است چرا میلرزد؟!
*آب رو بریز اونجا که میسوزه
*یک حرف هم از مادر عروس
* آن ممه را لولو برد
این اومد شهرداری یه کارایی کرد ملت خرم فک کردن خبریه این بیاد همه چی ارزون میشه و مجانی !! ملت نفهم نمیدونن بودجه شهرداری چند میلیارده ( همه امکانات مال تهرانی هاست ) سربازی بودم این یارو رای آورده بود تو پادگان شیرینی پخش کردن ! اول فکر کردم عروسی فرمانده گروهانه . انگار امان زمان ظهور کرده باشه . صبحگاه تبریک میگفتن به هم ! ینی همه جا اینطوری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این حد ملت نفهم و خر تشریف دارن
رای دادن بابا رای دادن . گفتن این یارو اومده اتوبان افتتاح کرده خوبه دزد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ یادمه
من یادمه اونموقع مردم تهران خیلی رای دادن به احمدی نژاد
بویِ باران - اصفهانی
شاهکارِ همایون خرم (sm50) ملودی بی نظیر. بیش از حد قشنگِ این آهنگ
علی زندوکیلی هم قشنگ خوندش
یه غلط . 18 (sm120)نقل قول:
همه بهش رای دادن . هر کی رو دیدم میگفت فقط احمقی نجات
حالا هم حسن چاخان رو دارن فحش میدن البته بازم رفتن خبرگان بهش رای دادن
هر چقدر از احمقی ملت بگیم کمه به خدا
همین حالاشم دلش به روستاهای کوچیک قرصه. وعده هایی که میده قشنگ معلومه اصلا به شهرهای بزرگ فکر نمیکنه و رای های اونجارو بیخیالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برجام خدا آورد
ما نیاوردیم
#حسن چاخان
از این جری بدم میاد ولی خوشم میاد که با آلاتش خوب کار میکنه به امید برد(sm19)
آهای صدای گیتار
آهای قلبه رو دیوار
اگه دست توی دستام نزاری خدانهگدار
تایم پلی : 12 ساعت ( 12 سال پیش )
تایم پلی : یه ساعت دیروز
تایم پلی : همین الان یواشکی با گوشی یه دقیقه
هم موسیی بر طور من عیسی هر رنجور من
هم نور نور نور من هم احمد مختار من ... (sm50)
قافله سالار زنده نام استاد محمدرضا لطفی (sm88)
تیزر آلبوم علیرضا طلیسچی دقیقه هام امشب ساعت 9
منو تو دو همدمو دو همزبونیم مگه نه
هر دو پیریمو جوونیم مگه نه
خیلی ساده عاشق همدیگه ایم
واسه هم تموم جونیم مگه نه
واسه هم تموم جونیم مگه نـــــــــــــــــــــــه (sm242)
تقدیم به منزل
@منزل
#منزل
#قرمه سبزی امشب
#گُسنَمه
#نوکرتم
شهلای من کجایی شهلا چه بی وفایی ! (sm50)
البته اینجا منظورم از شهلا چشماشه ! (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مادرجان من کجایی ؟! مادرجان چه بی وفایی ... (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا با نگاهت به رؤیا ببر
مرا تا تماشای فردا ببر
دلم قطره ای بی تپش در سراب
مرا تا تکاپوی دریا ببر ... (sm50)
ارسلان کامکار موسیقی متن شاهکار علی حاتمی (مادر) (sm81)
(sm120)
(sm50)
ای بابا این حرفا چیه ؟! صبر کن تا 5 مین پیام دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنشی
بیگانه
(sm70)
(sm2)
از این کره شمالی خوشم میاد امریکا و جهان به چیزش گرفته (sm2)بدبخت ملتش قدرت حرف زدن ندارن مثل ملت ما
The Revenant 2015
کیفیت: BluRay 1080p Full HD | فرمت: mkv | حجم فایل: 10.93 گیگابایت | رزولوشن:
1920x 808
فیلم لیناردو هم امد امشب اینو دانلود کنیم(sm50)
(sm2)خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]