الي تيتر رضا يزداني رو عوض كن قسمت دومش رو
بزن موزيك ويدئوي "تصادف ناجور" (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
الي تيتر رضا يزداني رو عوض كن قسمت دومش رو
بزن موزيك ويدئوي "تصادف ناجور" (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داش ملی جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همچین میگن دهه هفتاد انگار خودش 100 سالشه (sm2)
چی شده >؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اينو بزن
انتشار آلبوم "سلول شخصي" | دانلود موزيك ويدئوي "تصادف ناجور"
نمی دونم خودت که دیدی یه چند روزی هست کوروش داره سایت رو آپدیت می کنه به امیر گفتم گفت فعلا من چیزی نمی ذارم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها موزیک ویدئو بود فکر کردم لینک آهنگ گذاشتی (sm2)
دلم بیشتر ازصد سالشه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر ننه اون زمانا باز دوباره عید اومد بهار اومد میخوندیم دم عیدا(sm2)
امیر تاپیک رو بزن تا بیام سعید رو قهوه ای کنم (sm120)
بعدشم دوباره هاله ی نور و سبز و مقاله در مورد کودتا (sm2)
تازه اول چلچلیته داش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی کلپچ رو بار بزار (sm2)
اینجور شعرای دخترونه از شما بعیده داش ملی (sm25)(sm120)
دوباره اهنگ میخواد بده محسن..گفتیم این سینا فرفری و قیاسی سوسول از دورش میرن
اقامون فکرشده کار میکنه ها..زهی خیال باطل(sm98)