امیر دمت گرم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر دمت گرم(sm2)
تو هم که گیر دادی به کیون ممر(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گوگل میزنی کیون ممر پست تو میاد (sm120)
ببین بحث کلی تر میشه خب من میخوام ببینم ریشه این علابق کجاست؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط بارسایی اصیل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا چرا تو از رئال خوشت میاد؟؟؟ چرا من از رئال خوشم میومده بعد کتمایل شدم به مست چلسی؟؟
چرا مثلا از تورس متنفرم و .......اینا باید ریشه یابی بشه تا ببینیم بحث چیه
اما این که طرفدارای بارسا یه مشت بچه هستن و نصفشونم اصلا نمیفهمن فوتبال چیه و فقط چون 4 تا جام اورده طرفدارش شدن و از نظر دانش فوتبالی صفرن موافقم ولی خب همشون این طور نیستن قدیمیاشون من مشکلی ندارم مثل همین احسان (sm2)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من در دود شب رو نهفتم کیون ممر را همان شب نهفتم
(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بارسایی اصیل 2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)
مرد شماره دو من از زمان کرایوف بارسایی م (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بارسایی اصیل 2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین از وقتی دهن لق برگشته سایت هر روز خرابه (sm70)