عاقا اجازه بدین من برم وزیر امور خارجه بشم ، روابط دیپملماتیکم خوبه ها ؛ آینده دارم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقا اجازه بدین من برم وزیر امور خارجه بشم ، روابط دیپملماتیکم خوبه ها ؛ آینده دارم (sm2)
بحــــــــــــــــــــث را همیتجا خاتمه می دهم، لطفا بیش از این کــــــــــــــــــــــــ شش ندید (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
51 درصد مشکل از من بود، (پر رو نشید چون حرفمم را زدم و مشکل حل شد)(sm59)
پست های شادی را ادامه می دهیم... (sm70)
تاپیکت ارزونی خودت... یا علی(sm26)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی یارت...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سرعتی(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه گندشو در آوردین ، تا وقتی که همه ی دوستان قهر کردناشونو کنار نزاشتن و دوباره مثل قبل از حرفای احسان نشدن من دیگه اینجا مطلب نمیزارم
صابر جون بچه نيستم قهر كنم فقط چون قبل از عذر خواهيش اونطور تند حرف زد و من اهل بي ادبي كردن نيستم ترجيح دادم پست نذارم همين (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جونم بیا تو اوج خدافظی کنیم(sm2)نقل قول: