دمت گرم الي
پ.ن : آهنگ متناسب با ايام فاطميه ميباشد
باشد كه رستگار شويد
و من الله توفيق
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم الي
پ.ن : آهنگ متناسب با ايام فاطميه ميباشد
باشد كه رستگار شويد
و من الله توفيق
تو چرا از کار افتاده نمیشی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتیم زن میگیری کرک و پرت میریزه(sm81)
رضا یزدانی خیلی خفنه سالانه هم کلی کنسرت میذاره هم یه آلبوم قوی هم موزیک ویدئو هم تیزر و ... ، فوتبال و همایش و کلی کار دیگم میکنه(sm120)
تازه با قابلم تک نوازی میکردیم صدتای جز جواب میداد میرفتیم تو فضا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم اين خودشو .اييده يا اكثر رشته هاي هنري و ورزشي رو .اييده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا تو رو کفن نکنم از کار افتاده نمیشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن گرفتن چه ربطی به ریختن کرک و پر داره ؟(sm120)
یک عقاب همیشه عقاب میمونه(sm2)(sm2)
انقد به محسن گیر ندین که کار میده یه وقت میاد که دیگه کار نمیده (sm74)
بتی جون سلام...یه سوال..شما بفرمایین به عنوان پیشکسوت خانوم که چجوری این همه مدت اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دووم اوردین؟باشد که ما هم دووم بیاریم بین این همه سبیل(sm2)
ها قابلمه خوبه بهت میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند روز پیش آهنگ آی ننه رو با قابلامه زدم به شدت مورد توجه قرار گرفت(sm2)
(sm2)یعنی تو واقن خودت نمیدونی چرا دووم اوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]