دهنتون سرویس ، توی دعوا هم پست ای همو لایک میکنین ... یعنی دست خودتونم نیستااا
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنتون سرویس ، توی دعوا هم پست ای همو لایک میکنین ... یعنی دست خودتونم نیستااا
هفت شبانه روز میخوای گشنگی بدی بهمون بعد کادو هم میخوای؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین خدا هم مهمونی میگیره ، یک ماه هیچی نمیذاره بخوریم ، ولی آخرش کادو نمیخواد
بیا اینجا داریوش بگوشیم و شراب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز دل انگیز ، شما اگه فکر میکنی تاپیکت داره از مسیر خارج میشه میتونی بری به مدیر سایت بگی تا بیاد و یا تاپیک رو ببنده تا پست ها رو پاک کنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل نمیشه بیای و بیانیه بدی برای خودت
تاپیک شادیه ، حالا یه سری با جوک شادن یه سری هم با حرف زدن با دوستاشون
بیانه نبود پسر ، نظم بود که کمی لازم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله بعله ... ازلحن حرف زدناتون معلوم بود(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد گفتم؟ (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چی فکر میکنی ؟ یکم فکر کن ....نقل قول:
فکر کردم، و به خودم مطمن هستم ... شما چی ف کر می کنید؟نقل قول:
بی خیال ...نقل قول:
موفق باشی(sm27)