یعنی دریغ از یه ذره سلیقه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی دریغ از یه ذره سلیقه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشاش انحراف داره خوب (sm2)
اولی که قطعا قرمز داشت . 2تا زرد دیگه هم باید میگرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زارع هم باید اخراج میکردن با این حسابنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کماکان شاهد یکه تازی لنگ هستیم ... (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اینترنت مخابرات بوووق تقصیر داره ! (sm74)
اینترنت شرکت ها مشکلی نداره ! (sm118)
یعنی اوج سوزش رو تو وجود مازیار زارع دیدم ، دیوص تا وقتی تو پرسپولیس بود نه بازی بلد بود هیچ غلطیم نکرد ، الان بازم از دست پرسپولیس میسوزه ، نمیدونم چرا اینقدر دلخوره بعد این همه مدت هنوز (sm70)
چه جوی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادداشت های حمید رضا صدر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنر عاشق پرشور نمیرد هرگز
آنکه گیرد ز خدا نور نمیرد هرگز
بنویسید روی سنگ مزارش یاران
فرج الله سلحشور نمیرد هرگز
بارسا(sm74)
خونه دلتنگه،
صندلی خستست،
کوچه لج کرده
بی تو بن بسته
رادیو دق کرد
،قبضِ رو تاقچه صداتو روی تلفن بسته
قرصا کم میشن
، ساعتا خوابن
، خودنویس از تو گریه میسازه
خندتو بردی
، آینه تب کرده
، راهو برگردون
، در هنوز بازه
(sm81)
(sm155)
هوا 40درجه تب داره
اخبار میگفت آسمون صافه
اما من امشب ابر میسازم
از دود ِ سیگار عطر ِ نسکافه
(sm50)
ممر هستی؟؟؟
ehsan_afshari.
از کتاب #بادنما
نشر #شانی
ارادت و عشق������
#احسان_افشارى
#غزل
الکی الکی باخت(sm74)(sm172)
قشنگ به انریکه باختیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آث میلان آنروزها کجایی ، دقیقا کجایی (sm81)
هنرنمایی علی پهلوان ... (sm120)
(sm50)
گفتم که: لبت، گفت: شکر میگویی
گفتم که: رخت، گفت: قمر میگویی
گفتم که: شنیدم که دهانی داری
گفتا که: ز دیده گو، اگر میگویی ... (sm50)
... (sm27)
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر خوبی عزیزم؟(sm127)
من مرتب میام سر میزنم و مطالب رو میخونم ضمن اینکه آهنگ هم دانلود میکنم ولی خب مثل سابق پست نمیذارم (sm19)
یه سلامی هم عرض کنم خدمت دوستان گل امیدوارم هرکجا که هستید سلامت و موفق باشید(sm10)
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب نیست
سبکشو عوض کرده و به طور عامیانه بخوایم عرض کنیم ریده
الان این ینی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم بخوابم ؟ خوب برو بخواب
من رفتم بخوابم ؟ نه جان من یکم دیگه بیدار باش
نه جان من بیا یه بار توضیح بده روشن شم
(sm2)
(sm2)برای اینکه از مقداد کم نیاره
داوود کجایی ؟
بلیتهای رایگان استخر بهانهای بود تا پسر جوان این نوجوان ١٦ ساله را به خلوتگاه شیطانی خود و سه دوست دیگرش بکشاند
پستو (sm2)
(sm120)گلای قالی
خبرگزاری ها دقایقی پیش اسامی عاملان جنایت در خلوتگاه شیطانی ( پستو ) را اعلام کردند
سرکرده : داوود بی ام و
همدستان : رسول گلنار ، میلاد ، مش حسین آقا ممه تیر
(sm2)
(sm2)
(sm120)امریکن ایدل تموم شد برای همیشه(sm2)میلاد سری بعدی اسمش چی میشه اگه گفتی
از سری آهنگایی که تنظیم در آن حکم پشم را دارد ، اینبار میرسیم به آهنگ خیلی وقته از افشین که خاطرات زیادی باهاش دارم
سعی خواهم کرد اگر عمری باقی بود از این دست آهنگها برای آشنایی جوانان قرار بدهم ، باشد که رستگار شویم
خيلي وقته که به خوابم نمي ياي
تويي که تموم دنياي مني
ديگه شعراي منو نمي خوني
تويي که تنها دليل بودني
خيلي وقته که صداي پاي تو
اين سکوت کهنه رو نمي شکنه
بعد تو انگاري تنهايي داره
به دلم رنگ زمستون مي زنه
تو که نيستي آسمون واسه گلها
قطره باروني نمي باره ديگه
تو که نيستي مهربونيت ديگه نيست
تو شبام هيچ کسي قصه نمي گه