روزهای نیمه سوخته با بوسه های سیگار
مشق نبودن تو جریمه های تو بسیار ... (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
روزهای نیمه سوخته با بوسه های سیگار
مشق نبودن تو جریمه های تو بسیار ... (sm88)
رسول دیدم که دیشب کردی بودی تو یزدانی (sm25)
برو همون روضه های صفاریان رو گوش کن (sm120)
دیگه نبینم از این کارا کنی (sm59)
بخبندون های قطبی رو گوش کردم خوشم اومد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنرنمایی بهروز پایگان (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خوشم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبریز خنده با تو لبریز شعر یغما
شال حریر آبی تو پرسه های سرما
گاهی نگاهی از تو گاهی خیال و رویا
بوسیدن تن عشق تا وعده های فردا ... (sm50)
تک آهنگ جدید گروه کیوسک (آرش سبحانی) برای فیلمی به نام " کولی های مست " . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان این براتون باز میشه !?؟!
من آواره ی کوچه ی سایه هام ... (sm50)
(sm50)
به بار مودبانه سوال کردم پر رو شدن ..
عامو اشتباهه ليست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما ٤ تا نبوديم ٢ تا بوديم من و ميلاد نفري ٢ بار انجام داديم(sm2)
اون ٢ نفري كه بعنوانه همدست اعلام شدن خودشون از قربانيان(sm2)
Nope (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی چطوری ؟ (sm51)
اون دوتا که خودشون رو همدست جا زده بودن الان از شدت جراحات زیاد نمیتونن حرف بزنن آخرین حرفشون هم یه آه خیلی بلند بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال شهرزاد که معنی واقعی ماقبل فسیل به حساب میاد کی میخواد تموم شه دقیقا یه چیزی شده مثل فیلم فارسی های تخیلی
برو ادامه بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
Bebakhshid Engari Eshtebah Shod (sm50)
تو ای مادر که یک عمره دلت با غصه دم سازه
صبوری های تو مادر ، منو به گریه می اندازه(sm50)
گل من روزگار روزی تو رو از شاخه می چینه
در آغوشم بگیر مادر که رسم روزگار اینه ، که رسم روزگار اینه(sm81)
برادر جان،نمی دونی چه دلتنگم
برادر جان نمی دونی چه غمگینم
نمی دونی،نمی دونی برادرجان گرفتار کدوم طلسم و نفرینم
نمی دونی چه سخته دربدر بودن
مث طوفان همیشه در سفر بودن
نمی دونی،برادرجان نمی دونی چه تلخه وارث درد پدر بودن
دلم تنگه،برادرجان
برادرجان دلم تنگه...
دلم تنگه از این روزهای بی امید
از این شبگردی های خسته و مایوس
از این تکرار بیهوده دلم تنگه
همیشه یک غم و یک درد و یک کابوس
(sm50)(sm50)(sm50)
روایات متفاوته ولی چیزی که محرز است اینست که دخول صورت گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف تو کیونت(sm120)نقل قول:
(sm2)گفتگوی مفصل همین بود
او زمان بیشتری را در استودیوی تجریش (sm51)گذراند و کار به جایی رسید که شماره موبایلش را هم عوض کرد تا از دسترس خارج باشد.
(sm120)لو داد
گذشت دیگر. یک سال دیگر هم گذشت تا یکسال به 40 سالگی نزدیکتر شوم؛ برای من نکته مهماش همین است(sm50)اونایی که چن ساله اینجان یادشونه راجبه 40 سالگش محسن چی گفتم تله پاتی رو دریابید
هایده ای شده واسه خودش (sm120)
(sm39)خجالت بکش کی میخوای آدم شی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم(sm74)(sm2)نقل قول:
زنه سپهر خوب كيسيه.خوشگل نيست زياد ولي جذابه(sm2)
برای چی ؟ ننت زاییدش مادر قهوه