عشق یعنی همچین بزاری دهنش تا سه روز فقط غذای آبکی بخوره
نمایش نسخه قابل چاپ
عشق یعنی همچین بزاری دهنش تا سه روز فقط غذای آبکی بخوره
اینم معرفی من:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواد یساری - خسته ام من(sm2)
شادمهرم الکلی کردی تو (sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی با این جمله ـش حال کردم... نگفت با پول میشه خوشبختی رو خرید که ملت مثل همیشه پاسخ همیشگی و اعمقانه ـشونُ بدن... از یه زاویه دیگه بیان کرد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر سوم (sm50)نقل قول:
شادمهرم از وقتی دختر دار شد فهمید که مصیبتی گرفتار شده اومد پیش من گفت ابی تو که 3تا دختر داری به من یاد بده چطوری الکلی بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بهش گفتم ای جــــــــــــونی ماشــــــــــــالله (sm2)
بعله + آهنگ " خسته ایم ما - یساری فیت شاهین " (sm2)(sm2)(sm2)از دوست بیش فعالمون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزتان را با گوزتان آغاز کنید...
ا 😌
ا ,_\ //
ا ) ) 💨💨💨💨
ا _|,|
ا 😌
ا ,_\ //
ا ) ) 💨💨💨💨
ا _|,|
خواهشا نخند علم اینجوری گفته:
آیامیدانیدگوزيدن فایده های بزرگی دارد؟!؟
بدن را شاد میکند
دستگاه داخلی بدن را خنک نگه میدارد
چاق و سرحال كننده است،
کل خستگی ازبین میبرد
هروقت ازخواب بیدارشدی یکی بزن تا خون بدنت با سرعت بيشتري به گردش در بياد، و از ورم معده در امان باشی.
زیاد گوزیدن عمرآدمي را زیادمیکند
مریضی های زیادی را از بین میبرد
هرنوع ازمریضی های خونی و معده را از بین میبرد
لذا بوی بدی که ازشکم خارج میشود اگر درشکم بماند سیستم ایمنی بدن را بهم میریزد.
سلامتی تو در گوزیدن توست.
ا 😌
ا ,_\ //
ا ) ) 💨💨💨💨💨
ا _|,|
خجالت نكشيد
گوزو باشيد و گوزو بمانید.
ا 😄..
ا ,_\ //
ا ) ) 💨💨💨💨
ا _|,
دوستان واسه سلامتی اطلاع رسانی کنید.
😷
گر محكم و مستمر بگوزى مردى!
بى خوف و خطر اگر بگوزى مردی!
مردى نبود به گوشه اى گوزیدن!
در جمع اگر بلند بگوزى مردى!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیش فعال نیستم!(sm2)
اتفاقا امروز خسته ام!
به خاطر همین هم پیشنهادم اون بود!
(کلا خواستم شوخی ای کرده باشیم شاد شیم)
(sm2)کاش از اول میدونستم تو رفیق نابابی ( به سبک سیامک عباسی بخون ) (sm2)نقل قول: