[QUOTE=Hosein333;638785]سلام هومن جان اگه زحمتی براتون نیست میخواستم زیرنویس این 2 تا فیلمو بذارید
Chori Chori Chupke Chupke (2001)
Duplicate (1998)
حسین جان متاسفانه برای هیچ کدومشون زیرنویس تو نت پیدا نکردم..شرمنده
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Hosein333;638785]سلام هومن جان اگه زحمتی براتون نیست میخواستم زیرنویس این 2 تا فیلمو بذارید
Chori Chori Chupke Chupke (2001)
Duplicate (1998)
حسین جان متاسفانه برای هیچ کدومشون زیرنویس تو نت پیدا نکردم..شرمنده
ترانه های فیلم سنگام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sangaam 06
ترانه های فیلم اواره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوهای درخواستی حمید عزیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidmale [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که خودشون ویدئو هستن چی میخوای شما؟؟
بعد اینا رو هم 100 مگ هستن میشه اسم بازیگر یا فیلمشو بگی چون الان ترافیک کم دارم نمیتونم 100 مگ دان کنم که ببینم شما چی میخوای
یا یه اسکرین بگیر بزار ببینم
[QUOTE=BeingHuman;639057]دشمنت شرمنده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی یه سرچ بزنی ببینی فایل صوتی که رو فیلم قرار میگره هستش یا نه فکر کنم برای چوری چوبکه باشه ممنون
اگه پیدا کردی نیاز نیست اینجا آپ کنی ادرسو برام بفرستس خودم دان میکنم
با تشکر
سلام داداش..
میشه خواهش کنم ویدئو با آهنگ رینگا چیکا از سلمان خان رو بذاری؟خیلی ممنون میشم من فقط اسم اهنگو میدونم اسم فیلمو یادم رفت(sm10)(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza mehrpoor [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Name : Ready
Starring : Salman Khan - Asin
UploadBoy
با سلام مجدد. با تشکر از گذاشتن ترانه های خاطره انگیز فیلمهای سنگام و آواره. در ضمن تراک 6 سنگام اصلا لینک نداره لطفا اگه میشه درستش کنید. لطف کنید ترانه های فیلم شعله - ملکه مارها - امر اکبر آنتونی را بزارید. با تشکر فراوان.
با سلام و خسته نباشی . امیر جان این فیلم اگه میتونی بزاری ممنون میشم..با تشکر... Khoon Bhari Maang 1988.- Rekha 1988-