البته در اینکه آلبوم ضعیف بود شکی نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
البته در اینکه آلبوم ضعیف بود شکی نیست
خب ب هرحال ی منفعتی داره برای سیاووش که اینقدر تبلیغ کلتکس رو می کنه دیگه وگرنه چه دلیلی داره عاشق جمالشونه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه از پشت پرده خبر داری برامون بگو(sm50)
دوستان لطفا نظر سنجی انتخاب بهترین ترک آلبوم در تاپیک قرار بدید.ممنون
----------------------------------------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده پنجاه سالمه وبه خوانندگانی که بیشتر از 100 نفر طرفدار دارند احترام هم میگذارم بنده ی حقیر کوچکتر از آن هستم که به
استاد قمیشی و تاپیکش بتازم و بگویم که غیر مجازه هیچ خواننده ای غیر مجاز نیست شاید در ایران خواننده ای که به
شئونات احترام نگذاره جلوشو بگیرند . وبه من ربطی نداره ولی قمیشی مجازترین خواننده کره ی خاکی است . و اعلام میکنم
هیچ مقامی در ایران به خود اجازه نمیدهد بی دلیل به استاد سیاوش قمیشی انگ غیر مجاز بزنه این
آلبوم استاد سیاوش بوی خدا دوستی وصلح و دور از تنهایی و بی کسی میده .
بنده فقط اشاره ام به افرادی هست که حتک حرمت میکنند و در انجمن و این تاپیک با کلمات رکیک به هم می تازند کمی دقّت
کن برادر هموطن من ، بنده به مدیر محترم سایت امیر خان پیشنهاد دادم و نه به شما
ترک ۱(sm127)
لایک ب حرفت داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش اهنگ میراث با همون تنظیم اولیه گیتار میومد بیرون
هیچ رقمه اینی که تو البومه جالب نیست
خیلی حال داد البوم
در کل آلبوم خوبی هست . من ترانه آرزو رو بیشتر از بقیه دوست دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mosk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم .