[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون ازت ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad1772 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارف شکوری برا معین شده ،چشم آذر و پازوکی و نوجوکی و ...
همون طور که در پست قبلی خودم حدس زده بودم میبینیم که بابک زرین به خصوص عارف شکوری در این البوم حضورشون پر رنگ بوده
با توجه به سابقه ونوع تنظیم شون حدس این موضوع خیلی ملموس بود
هنرمندانی مثل ندا جوادی روزبه بمانی فریماه حسینی علیرضا مهدوی و فرهاد فرهادی با معین بودن رو برای اولین بار تجربه کردن
اقای بهروز علیاری که برای دومین بار این تجربه رو تکرار کرد
به نظر من باتوجه به گذشته نچندان دور جای یک نفر خیلی خالی بود اون اقای علیرضا افکاری که اهنگسازی وتنظیم اهنگ مردم و همدم رو قبلا با معین داشته
در مورد اهنگ ازنوگل کن
به نظرمن این اهنگ یه کار بازسازی شده هست که قبلا توسط یه خواننده دیگه خونده شده اگه کسی اطلاعی در این مورد داره اطلاع رسانی کنه
یک اصلاحیه از جانب معین در مورد اهنگ دیوونتم هنوز
اهنگساز وتنظیم کننده رو عارف شکوری اعلام کرده
هرچند رنگ بوی کارهای نوجوکی هست
این روزا همه چی رنگ بوی سیاسی گرفته
اون راهنگ دیوونتم هنوز گویا از عارف شکوری نه استاد نوجوکی. هر چند که ترانه جالبی نداره. ترانه هم گویا از روزبه بمانی هستش.
اهنگ روزگار قبلا توسط بهران حصیری و خود استاد توکل خونده شده. و فکر میکنم برای استاد توکل غیر رسمی بوده و بعدها این کار رو به اقای معین تحویل دادن.بقیه کارها همگی نو هستن مگه اینکه خلافش ثابت شه. اهنگ از نو گل کن ظاهرا زیر خاکی از زنده یاد استاد حیدری بوده و بازم فکر کنم از این زیر خاکیا وجود داشته باشه
من اصلا نمیتونم باور کنم دیوونتم هنوز کار شکوری باشه خیلی شبیه کارای استاد نجوکیه اگه کار استاد بود هیچ ولی حالا به خاطر کپی بودنش حس خوبی نداره.
عارف شکوری هم شاید نوازنده ی خوبی باشه اما برای اهنگسازی و تنظیم اکثر ترکها اصلا در حد و اندازه های معین نیست ای کاش یه آدم مستعد تر و قدر تر پیدا میکرد.
البته نه اینکه دیوونتم هنوز کار قویی باشه منطور این بود اگه کار استاد نجوکی بود حداقل یک فضای نوستالژیک داشت و شبیه حال و هوای آهنگای قدیمی بود.
تو دلسوز من باش رو میشه امیدوار کننده ترین کار دونست ...
یه مصاحبه ای رو از نوجوکی نگاه کردم که از حال وهوای اون روزها و با هم بودن ها صحبت می کرد و در اخرش هم گفت اگه بخوام هم. الان دیگه نمیتونم اهنگ هایی با حال و هوای اون وقتها بسازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد این اهنگ اگه کار نوجوکی نیست پس چرا این اهنگ با اسم صادق نوجوکی از جانب معین به عموم معرفی شد
از این موضوع که بگذریم مدل اهنگ استفاده ملودیک وار از پیانو همین طور نوع استفاده از گیتار باس ومهمتر از اون توجه به دقیقه 2:30
استفاده از صدای خانمها(کر) اینها همه بیانگر دست صادق نوجوکی هست حالا شاید شاید و شاید عارف شکوری هم توی این کار دخل وتصرفی داشته
از نو گل کن
آهنگ محمد حیدری (sm50)
مشکل اینه از طرف پیج رسمی معین اهنگساز و تنظیم کننده شکوری معرفی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad1772 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از ابتدای انتشار این البوم فکرم مشغول این موضوع بود که چرا در این البوم 11 ترک وجود داره در حالی که معمولا تعداد ترکها در البوم زوج هستند
در حال خوندن تعریف ها وانتقادها در سایت بودم .یکی از بچه ها یه چیز جالب نوشته بود مبنی بر اینکه یکی از اهنگهای این البوم به نام دوست دارم کمه یاد اون مصاحبه 70 سوال که در پیج معین انجام شده بود اوفتادم اول اون مصاحبه معین می خواست از ماشینش بیاد پایین در حال گوش دادن به یه اهنگی بود که می گفت
دوست دارم و مجری ازش پرسید این اهنگ جدید گفت اره من عادت دارم اهنگهام رو ابتدا توی ماشین گوش میدم البته به نظر من همون بهتر که این کار از این البوم حذف شد چون جالب نبود احتمالا به صورت تک بیرون میاد
بک کاور آلبوم ماندگار
شاید به کار دوستان بیاد، تا کاورهای اصلی منتشر نشده
فکر کنم ما از این به بعد بازم باید شاهد این چنین ترانهایی از اقای معین باشیم. یه پیشکوست تو این سن به یه پحتگی رسیده که باید چیزهایی نویی بخونه. این نسل جدید عاشقت هستم و دنیامی اون که میخوامی هم دمده شده و هم رو از خوانندگان کنونی هم زیاد شنیدیم و تکراری دیگه براشون. باید یه چیز جدید بهشون تحویل داد. یه چیزی مثل همیجوری نمیمونه یا اهنگ مردم یا چیزی مثل روزگار. حداقل من این توقع رو از اقای معین دارم. چون زیاد دارم از عشق و دوست داشتن میشنوم. ولی خوب متاسفانه اقای معین هم رهی که جوونای الان موسیقی دارن میرن و اقای معین هم همین راه رو تو البوم جدیدش رفت. بحث فقط اقای معین هم نیست. اقای ابی هم تقریبا به همین شکل بود البومش. یه زمانی ستارهای سربی گوش میکردیم و دلسوخته و الان هم باید این چیزا رو گوش کنیم
دوست عزیز این البوم به صورت فیزیکی منتشر نشده وکاوری جز همون عکس اول نداره منتظر چیزی نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhmsoft [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشه ای از اخرین کنسرت معین در تورنتو 2020
از پیپ خانم هایده واقای معین و همین طور پشت صحنه نسبتا تاریک این طور به نظر می رسه که اقای معین وخانم هایده اون عکس روی جلد گلهای غربت شماره 1 و 2 رو در همین مکان و همین وقت تهیه کردن
البته خود این عکس مربوط به کار مشترک برای اهنگ طنین صلح هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدو جدید معین امشب در کانال رسمی معین
دانلود فایل صوتی ترانه سفر در کنسرت سلیمانیه 1398 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عکسی ماندگار واستثنائی والبته پر از حسرت نشسته از چپ:استاد انوشیروان روحانی زنده یاد استاد شجریان معین عزیز و رایان شجریان.پشت سر استاد شجریان خانم پانته آ معین(با لباس مشکی) وپشت سر معین عزیز خانم کتایون خوانساری همسر گرامی استاد شجریان.روح استاد شجریان شاد.
دوستان عزیزم ترک تنهای تنها معین رو با کیفیت ویو یا فلک دارید بزارید واسه دانلود
خیلی زیباست این ترک
فتانه چقدر جوون و خشگل بوده (sm127)نقل قول:
دوستان عزیز برای سلامتی استاد بیژن مرتضوی دعا کنید.
لطفا دوباره اپلود کنید سپاس از شما سپسا بیکراننقل قول:
نوشته اصلی توسط DASH MEHDI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و ویدئو جدید معین بزودی ...
آپلود....نقل قول:
نوشته اصلی توسط philips [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به چه شود معین جانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Moein - Divane Miraghsad OFFICIAL AUDIO
معين آلبوم ماندگار
كاور اصلي آلبوم
معين آلبوم ماندگار
كاور دوم كاري از دوست عزيز
معين آلبوم ماندگار
كاور سوم كار زيباي از دوست عزيز
معين آلبوم ماندگار[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاور چهارم . روي سي دي كار زيبايي از دوست عزيز
فیلمهای پخش شده حکایت از استقبال باشکوه مردم ازکنسرت معین عزیز در استانبول دارد.مردمی عاشق که در صفی بسیار طولانی والبته بدون دعوا!وبا نهایت شخصیت وادب(که ویزگی بارز اخلاقی معین عزیز وهوادارارن کم نظیرش هست)منتظر ورود به سالن ودیدن هنرنمایی معین عزیز هستند.این استقبال باعث تاخیر دراجرای کنسرت به مدت حدود یک ساعت شد
درود خدمت دوستان عزيز
اين عكس مربوط به آلبوم ماندگار معين عزيز هستش
كه ظاهرا خانم معين براي يكي از طرفدارا در داخل كشور فرستادن
با امضاي معين بر روي جلد اصلي آلبوم و بقيه كاورها هم در تصوير مشخصه با رنگ زرد
اين عكس رو فن پيج معين بنام معين ويس در اينستاگرام گذاشته بود
با اجازه دوستان اين عكسو گذاشتم كه هم اينكه ساير عزيزان ظاهر آلبوم رو ديده باشن
هم اينكه اگه كسي از هوادارا اگه كاورهاي اصلي آلبوم رو دارن لطف كنن اينجا قرار بدن
سلام من ویدیو ای عشق و بیبی گل دوم صداقت پیشه را ندارم میشه به اشتراک بگذارید
اهنگ: فقط تو
به زودی