آفرین.شما برنده مجسمه دماغِ حلبی شدید(sm2).نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آفرین.شما برنده مجسمه دماغِ حلبی شدید(sm2).نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمها را باید شســـــــــت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منو ببینه نظرش عوض میشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدم ما سنگین بود؟ شبای دیگه تا 10صبح اینجا بودی (sm172)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون... گفتم (sm10)نقل قول:
ببینم حالا میتونی بیدارش کنی... دست بردار دیگه (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیدار شد خودت باید بخوابونیشا
ممنون (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شدنی که نیست ولی موقتی خوب میشه...نقل قول:
(sm174)
پیرزن از تاکسی خالی نترسوننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
شب خوبی داشته باشی (sm10)
ک-ی-ر تو این زندگی ت-خ-م-ی (sm50)
جــــــون از خونه خالی هم نمیترسی؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm134)
غلاف کن بگیر بخواب دیگه (sm142)نقل قول:
شب بخیر (sm134)(sm27)
حی علی خیر العمل...
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
اهالی تاپیک حالتون خوبه؟ (sm74) من خوابیدم... بیدار شدم... 12ظهرِ هنوز هیچکدومتون نیومدید (sm74)
امروز پنجشنیست ... اگه کسی نیاد هم نباید تعجب کردنقل قول:
ای بابا ، ای بابا ، آرزومند سلامتیشم (sm127)نقل قول:
خواهش میکنم که بگو (sm2)نقل قول:
(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
قشنگ بود
آمدم جانم به قربانت (sm127)نقل قول:
فک نمیکردم به جایی برسیم که مانتویی مد بشه که جلوش باز باشه و ملت بپوشن و یه دستشون کلا مشغول نگه داشتن مانتو باشه تا باز نشه
ظهری بسیار سگی به همراه اعصابی خورد و ت.خمی (sm178)
سلام بر همه ی دوستان (sm50)
بچه ها اسمم واسه کربلا دراومده
رفتار پرسنل فرودگاهشون با جده فرق داره دیگه ؟
یا جریان همون اگه همونه که شیخ خیلی مشتاقه بره بلیط رو بدم بهش !!!
کربلا مگه با هواپیما هم میبرن ؟؟؟ بیشتر زمینیه ... هواییش خطریه ... زمینی برو که توی ترمینال پیاده شینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهرت بخیر دادا ، آروم باش دادا درست میشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اوناش نیستم پای پیاده برم ، یهویی درصد ثوابش زیاد میشه ما رو میفرستن بهشت گرفتار میشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن داش صابر اینجا میام فقط پست های بچه ها علی الخصوص پست های تو رو بخونم یکم آروم بشم (sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کشته مرده کسی هستم که[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کنسرت ادل در لندن الگو برداری کرد
برای برنامه امشب بسوی شعبان.....؟؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات داش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر چی که هست فکر نکن دادا
، ایشالله که حل میشه (sm127)
خـــــــــدایا اگه من و لاغــــــــر نمی کنــــــــــی
.
.
.
لا اقـــــل دوستامـــــــــــو چـــــــاق کــــــــن...!
زمینی چیه ... با اتوبوس برونقل قول:
یهو میزنن اتوبوس رو منفجر میکنن شهید میشم ، بعد باس برم بهشت گرفتارم نکن .نقل قول:
اصن ولش همون بلیت رو میدم به شیخ
بعله اینم حرفیِ... (sm172)نقل قول:
امان از حیلت زنان
دوستانی که در تفکر این هستن که بچه دار نشن به این نکات توجه ویژه داشته باشن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین چرا میگن خواب مومن عبادته ؟
چون مومن اگر بیدار باشه میره دنبال اختلاس کردن ، کلاه گذاشتن سره اینو اون و گند میزنه به دنیا !!!!!
باید خواب باشه تا دنیا در آرامش باشه..پس بخواب مومن ،
بخواب که ثواب داره عزیزم...
بخواب قربونت...
بخواب....
این مارکش خوب نیست گود لایف خوبه ! (sm2) سه لایه با طعم های مختلف (sm50) (sm59)نقل قول:
دلم برای دخترانی میسوزد....!!!!
که با گران شدن بنزین.....!!!
.
..
گوشه خیابان میمانند.....!!
ممنون (sm19)نقل قول:
پشت کنکور که بودم خونه درس میخوندم کتابخونه جایی نمیرفتم... یه سری داشتم درس میخوندم بابام خونه کار داشت دیر رفت بیروننقل قول:
خواهش میکنم که بگو (sm2)
حدود 10 اینا بود که رفت منم از صبح زود بیدار بودم اون موقع خوابم گرفته بود... بابامم که رفت دیگه کسی خونه نبود
آقا گفتم تا کسی نیست یه چرتی بزنم باز پاشم ادامه بدم
چشمت روز بد نبینه بابام یه چیزی جا گذاشته بود برگشت (sm2)
برگشتنش همانا و فکر اینکه تا میره بیرون من همیشه میخوابم درس نمیخونم همان
همینطور میومد به سمتم میگفت اینطوری درس میخونی؟ (sm102) و من عقب عقب میرفتم
آقو رسیدم به جایی که پشت سرم مبل بود نمیتونستم برم عقب... در چشم بر هم زدنی چنان با مشـــــت گذاشت وسط سینه ـم که پخش شدم رو مبل (sm2)
آقو ینی له له شدما (sm2) خدایی تا یه هفته قفسه سینه ـم درد میکرد (sm59)
شمام دیگه تو تاپیک به من نگو نوید (sm70) بگو کیانوش (sm2)نقل قول:
(sm70)(sm70)(sm70)
قشنگ بود
خدا نکنه عزیزم... خوش آمدی (sm134)(sm127)نقل قول:
آمدم جانم به قربانت (sm127)
ادامه مبحث رو امشب در برنامه زلال کــ.اندوم با کارشناس ویژه رسول اونکاره بیننده باشید (sm2)نقل قول:
چرا فکر نمیکردی؟ من حتی فکر اینو میکنم که کم کم طوری شود که ملت با بیکینی بیان بیرون... اونجاس که نباید طوری کنیم که طوری شود!!! (sm25)نقل قول:
البته اینم بگم گرونه ! بسته ای 16000 تومنه (sm2)نقل قول:
داروخونه رفته بودم قرص سرماخوردگی بخرم چشمم به جمالش روشن شد قیمتش رو که دیدم گفتم داداش گرون کردین جمعیت زیاد شه (sm2)