مرد باید وختی میره خونه درو محکم بکوبه با مشت بزه تو دیوار داد بزنه بگه:
.
.
.
.
عزیزم مگه من نگفتم بذار خودم میام ضرفارو میشورم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مرد باید وختی میره خونه درو محکم بکوبه با مشت بزه تو دیوار داد بزنه بگه:
.
.
.
.
عزیزم مگه من نگفتم بذار خودم میام ضرفارو میشورم؟
یجوری درباره دونه های انار میگن: با نظم و ترتیب یکجا نشستن...
.
.
.
انگار دونه های ذرت شلوارک پوشیدن تو کوچه ولن
کلاس سوم ابتدایی بودم روز اول سال تحصیلی معلممون که خانم هم بود ( چه ممه هاییم داشت اوففف) کلی نصیحت کرد که بچه ها با من راحت باشید هر مشکلی داشتید بهم بگید راست بگید هرچی بود بگید و...
بعد این حرفاش دستمو بردم بالا گفتم خانم اجازه ؟
با یه لبخند زیبا خیلی مهربون گفت جانم عزیزم ؟ ((((:
منم با یه مهربونی خاصی گفتم : خانم عن داریممممم (((((:
**** خانم نزاشت دو دقیقه از حرفاش بگذره که با من راحت باشید و اینا !!! مث اسب ماده گوشامو گرفت انداخت بیرون کیرم تو پستوناش )):
خیـــــــــــــلی وقیحی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونم فداشون (sm128)
ما درس پس میدیم (sm70)
به بعضــِیا بایــــد گــــفــــت :
☜❂✘اِِنـــــقََـــدََر بـه باکــره بودنـــتـــ نََــنـاز
۰۰۰۰
عََـزیــزم اون پـــَردتـم مـــدیـونــه کـونــِتــی✘❂☞
شما درس ارائه میدی (sm59) همکار نیمه وقت جهت نظر دادن نمیخوای؟ (sm51)نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
احسان خیلی تو کفه هواشو داشته باش (sm2)
بدانید و آگاه باشید که من این سخنان را در بین شما به امانت خواهم گذاشت تا شما نیز به نسلهای بعد از خودتان انتقال دهید!
دو چیز زندگانی را به شما کوفت میکند
کاندوم پاره .....کُسی که هاره ...
اولی به هیچ کارتان نمیاید ....و دومی کیونتان را پاره میکند .از دو چیز همیشه فراری باشید
مرده ای که زنده میشود . دختری که **** میشود ....
اولی شما را ترسو و کوسخول میکند و دومی مانند سگ هار پاچه تان را میگیرد
دو چیز برای کمرتان بسیار سودمند است
پنیر کاله ....پستون خاله ...
اولی کمر را قرص و محکم میکند و دومی جنبه ندارین نمیگم ...
دو چیز را در زندگانیتان همواره دوست داشته باشید
صدای گیتار ......صابون گلنار ...
اولی بسی روح انگیز ناک است ....دومی شگفت انگیز ناک ..
از دو چیز هرگز نترسید ...
کیری که در شورت است ...پیری که در حال موت است .
که جفتشان به هیچ کاری نمی آیند!
از دو نفر اجتماع ضرر میبیند .....
اعدامی بر سره دار ...امیرعلیش ممه خار ....
اولی حقوق بشر را زیر سوال میبرد .....دومی حقوق حشر را ...
دو چیز هیچ وقت اتفاق نخاهد افتاد
حمله آمریکا....جغ زدن با ریکا ... !
(sm51) بگو...مجلس بی ریاس!نقل قول:
تو که فقط شبا بیداری ، شب که دیگه کسی نیس ، مگه اینکه یکی تورت کنه شب تو اتاق پرو ترتیب اثر بده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان هم انقدر کتابی حرف میزنه سطح سواد مشتریان عزیز نمیکشه (sm70)
خواهش کن تا بگم (sm70)نقل قول:
جنجالی ترین عکس بازیگر ایرانی در مرداد 93....برای واضح شدن تصویر ، نقل قول بگیرید و عدد 77 را کامنت کنید.....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردِ دل يك دهه هفتادي :
یه جوری میگین دهه شصتیا مظلومن ،
انگار دهه هفتاديا تو آنتالیا لب ساحل آب جو تگری به دست به دنیا اومدن , والا
همه ما پارگی های یه خشتک هستیم...
ﯾﺎﺩﺵ ﺑﺨﯿﺮ ﻗﺪﯾﻤﺎ ﺑﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﻣﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﺎ ﺩﻭﺗﺎ
ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ، ﺳﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﭼﯿﭙﺲ ، ﭘﻨﺞ ﺗﺎ ﺑﺴﺘﻨﯽ، ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﺷﮑﻼﺕ
ﻣﯿﻮﻣﺪﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻣﺎ ﺍﻻﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻫﺴﺖ
دیگه دلم نه پول میخواد
نه آغوش
نه مهمونی
نه حتی آینده
دلم بچگیمو میخواد...
پاهای شنی
دستای کاکائویی
دلم میخوادوقتی بلال میخورم کل صورتم زغالی شه
100 بار یه سرسره ی 1 متری رو برم
بازم خسته نشم...
چایی رو با 10 تا قند بخورم
بستنی و پفک و لواشک رو باهم بخورم
سرچیزای مسخره اینقد بخندم بیوفتم کف اتاق
دلم میخواد مثل بچگیا بوی سیگار حالمو بد کنه
آدامس بچسبونم زیر میز کلاسا
عیدیامو بریزم تو اون قلک
دلم میخواد بازم رو دیوار نقاشی بکشم
مورچه ها رو بکشم...
دلم میخواد وقتی گریه میکنم
مادرم اشکمو پاک کنه نه پیرهن تنم....
دلم میخواد شبا تو خواب غلت بزنم
جای اینکه حرف بزنم!
1000 تومن تو جیبم باشه اما دلم خوش باشه
از شاخه درختا بالا برم
غروبای بعضی روزا فقط منتظر "آنشرلی" باشم
ولم کنی تا صبح تو شهر بازی بمونم
مادرم که نماز میخونه برم جلوش اینقد ادا در بیارم تا بخنده
نمازشو بشکنه و بعدش فرار کنم
بزرگترین اشتباهم این بود که آرزو کردم بزرگ شم
دنیای بزرگا خیلی سرد و تنهاست....
(sm70)دیشب زود خوابم برد...3.40 (sm59)نقل قول:
نگو کـون لقت (sm70)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
(sm127)
ﺩﻟﭽﺴﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺩﻧﯿﺎ
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
*** ﺑﺎﺷﻪ حالا که اصرار میکنی ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﯾﻮﺍﺵ
در بیارم نشونت بدم.بیا پایین
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.بیا (hahaha)
)
| |
/ /
/ • /
ŒΞΞΞΞΞΞ /
/ Ѡ \ \
/ / \ \
ما شوخی نداریم که .
(sm23)نقل قول:
لره با زنش میره حموم،
زنش میگه دوتاییمون لختیم، بدنمون نرمه، حمومم گرمه!
حالا چی میچسبه؟
لره میگه: کیک و نوشابه!!!
(sm2)نقل قول:
میچسبه حاجی من تجربه کردم (sm59)نقل قول:
رفتی حموم کیک و نوشابه خوردی یا به یاد دخترای همسایه کف دستی های نرمو گرم؟ (sm142)نقل قول:
مرده ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﻣﯿﺸﻪ، ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﺿﺒﻄﺶ
ﺭﻭﺷﻨﻪ،ﻣﯿﮕﻪ ﺁﻗﺎ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻦ . ﺯﻣﺎﻥ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ
ﻧﺒﻮﺩﻩ،ﺣﺮﺍﻣﻪ . راننده ﻣﯿﺰﻧﻪ ﮐﻨﺎﺭ،ﻣﯿﮕﻪ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﻮ ﭘﺪﺭﺳﮓ !
ﺯﻣﺎﻥ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﺗﺎﮐﺴﯽ ﻧﺒﻮﺩﻩ،ﺣﺎﻻ ﻭﺍﯾﺴﺎ ﺗﺎ ﺷﺘﺮ ﺑﯿﺎﺩ
(sm51)نقل قول:
آخ اسمشو نیار (sm25)
یه لحظه ترسیدم دینو ایمونتو از دست دادی رفتی کیک و نوشابه خوردی (sm70)نقل قول:
کف دستی مشکلی نداره (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخ زدن معلم توسط احسان
خوردم خب (sm155)(sm70)نقل قول:
ای خدا نشناس ، این همه کار خوب میشه انجام داد ، رفتی تو حموم خلوت کردی با خودت گرفتی کیک و نوشابه خوردی؟(sm70)نقل قول:
77(sm59)
بگذزیم...(sm70)نقل قول:
(sm27) تا خوابم گرفته 1ساعت بخوابم...7.15بیدار شدم! :|
صابر...(sm127)
خواب اچ دی ببینی (sm127)نقل قول:
Full HD 1080i (sm128)نقل قول: