(sm2)از تیغ رسیدی به ابنبات چوبی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)از تیغ رسیدی به ابنبات چوبی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اینجا رو یه هپی دیگه در تهران
عجب گافی دادن این حکومتیا
(sm70)
بد روزگاره اینقد گیر میدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپویل های سریال رو خوندی؟ (sm25)
نه ...
خوش به حالت دو تا اسپویل خوندم خدا کنه راست نباشن یکیش قسمت بعدی معلوم میشه اگه درست باشه یعنی اسپویل بعدیم درسته (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن یکی توی پیج وستروس اومده کل سریال رو تعریف کرده تا 3 فصل دیگه اگه ادامه داشته باشه بیچاره اونایی که خوندن (sm70)
این فیلم Bloomington کدوماتون بودید پیشنهاد دادید ؟(sm59)فیلم جالبی بود (sm41)
این فیلما باب میل الیاسه (sm59)
وی فک کنم خودت پیشنهاد دادیا ؟(sm70)
ماتراتزی :
آنقدر به زیدان نزدیک بودم که می توانستم از پرش او جلوگیری کنم. دستم را دورش حلقه کردم و به آرامی او را کشیدم در حالی که بدن ام کاملا نسبت به او تسلط داشت. تا آنجا همه چیز تقریبا قانونی بود و تقریبا در هر بازی، 100 بار رخ می دهد. "بعد از آن، چندین بار از او عذرخواهی کردم، ولی او پشت سر هم تکرار می کرد که اگر پیراهن اش را می خواهم، می توانم بعد از بازی آن را داشته باشم. او دست بردار نبود و من هم گفتم به جای پیراهن اش، ترجیح می دهم خواهرش را داشته باشم. این همه داستان بود. هر چیزی که رخ داده بود.(sm41)