(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
++++++++++++++++likeنقل قول:
عشق من ای همه بهانه ی دل
بیا صفا بده به خانه ی دل (sm25)
میثم ابراهیمی - جدایی (Puzzle Band) (sm127)
از وقتی من یادم میاد تو میخواستی زن بگیری ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)♡ عـــــ❤ــزیـــزمــ ♡نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی من یادم میاد تو میخواستی زن بگیری ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر همسایه مون دویست سیصد میلیون بالا کشیده فراریه، امشب مادرش اومده بود سر کوچه به همسایه ها میگفت فقط منم که سوز دل مادر امام زمان رو میفهمم، ممد منم مثل امام زمان غایبه
(sm50)
سعی نمی کنم تو رو مجاب به اومدن کنم
از کجا معلوم که سرت از این شلوغ تر نشه
از کجا معلوم که یه روز دلت برام تنگ شه
یه جور بخوای بیای پیشم که هیشکی با خبر نشه
(sm50)