یه مشت کله پوک ک.وس خل دور هم جمع شدیم تشکیل انجمن دادیم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مشت کله پوک ک.وس خل دور هم جمع شدیم تشکیل انجمن دادیم(sm2)
یه مشت ریدن رو سرت واسه تاپیک زدنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چه میفهمی این آهنگ چقدر زیباست (sm50)
خو اونا ک.س خولن دیگه یکیش هم خودت چیه اینجوری نگام نکن عاشقونه صدام نکن(sm2) بیا منم ک.سخل کردین رفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هی کوسخل بودی (sm2) تا حالا رفتی دندنپزشکی دندن عقل بکشی ؟ (sm2) دیدی چقدر باید دهنتو تا آخر باز کنی فک آدم خسته میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم فک کن میخوای دندون بگشی به همون اندازه دهنتو باز کن من برینم توش (sm2)(sm30)(sm30)
- (sm39)
تو چه علاقه ای به ریدن داری عقده ای ایکبیری از بس روت ریدن میخوای تلافی کنی آره؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن حال میکنم برینم رو سرت (sm2)(sm30)نقل قول:
دیوث توام یه چیزی بگو بگو مثلا بیا بخورش (sm2)
خیلی دیوثی حالا من با زبونم پاکش کنم آره متنو پاک کردی فکر کردی من نمیبینمش خنثی؟(sm2)نقل قول:
حالا که اصرار داری بیا بخورش جووووووونننننن(sm2)(sm2)
عه دیدیش (sm2) ماشالله جنبه داریا (sm2) آی لاو یو (sm51)نقل قول: