(sm25)
چند روزه كه لپ تابم وايرلسش كانكت نميشه, مينويسه limited acess (sm74)
چه كنم?(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
چند روزه كه لپ تابم وايرلسش كانكت نميشه, مينويسه limited acess (sm74)
چه كنم?(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز عوض کردی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین هستی ؟
نه(sm120)نقل قول:
حامد (sm127)
حمتینکم (sm19) کجایی ؟
حیف حیف
فرصتی نیست برای آب شدن در افتاب
(sm81)
اقا میشه این عدد رو به فارسی بنویسید عددی؟
59314
سی سال رنج بخیه گری!
فرصت برای دوختن
این هشت پاره نیز گذشت
در انتخاب وصله هنوز
ما كج سلیقه ایم، شما
بی زحمت انتخاب كنید(sm50)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه ادم یکی نی جواب بده ؟!!!!!!!!!
علی منم بلد نیستم فارسی نوشتن عددو
من ک همون انگلیسیشم بلد نیستم(sm70)
۵۹۳۱۴
مرسی ایمان
قربانت(sm127)
چتونه زار میزنین ؟ (sm50)
از بچه ای که در رحم ت زار میزند...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شرت خانمت به کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمتونکه خوشگلکم کجایی (sm19)
امروز بالاخره تکلیف خودمو روشن کردم
لامصب عجب نوری داره.(sm2)
تا عین اونروز صبح الی آبرومونو نبری ول نمیکنیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرسنالی ها خیلی ناهماهنگ بودن
باو کارش دارم (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو نفس من بیدی (sm19) ها چیه؟ پخ بده مهمون دارمنقل قول:
ای بابا اینو ندیدم یادم رفت نقل بگیرم (sm19) اینجام دیگه خوشگلم (sm19) مگه کوری؟ (sm19)نقل قول:
بذا یه عکس بت می دم می خوام درستش کنی براک گلم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیح هم بده چه مدلی درستش کنم عسلم (sm19)نقل قول:
دو تا گی جدید
امیرالمومنین تحویل بگیر
(sm25)
نفسم گلم بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو می خوام این دردرو ..بیاری بیرون بعد صافم باشه یعنی کج نباشه باس بزارم تو کار ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه متریاله می خوام بدم به یه دیوار نیگا کجه :| می خوام صاف شه عکسش ..مرسی
پیشاپیش دولت تو حلقم (sm19)
پیشیه ناز نازیه من (sm19) صحنه را دیدم ، ولیکن از این توضیحات هیچی مرا مفهوم نشد (sm54)نقل قول:
اون عکس اولی فقط در باشه بدون آجر بعدشم صاف بشه
دومی کجه صاف بشه
آره؟
فکر کنم منظورت این بود
بگیر بچه ، طوری صحنه را طوری کردم که هیچکس نفهمه طوری شده است (sm59)
چشماش(sm74)
حکيمي به دهي سفر کرد...(sm50)
زني که مجذوب سخنان او شده بود، از حکيم خواست تا مهمان وي باشد...
حکيم پذيرفت...
کدخداي دهکده هراسان خود را به حکيم رسانيد و گفت: اين زن هرزه است! به خانه او نرويد...!
حکيم گفت: يکي از دستانت را به من بده!
کدخدا يکي از دستانش را در دستان حکيم گذاشت. آنگاه حکيم گفت: حالا کف بزن!
کدخدا گفت: هيچ ** نمي تواند با يک دست کف بزند!
حکيم پاسخ داد: هيچ زني نمي تواند به تنهايي هرزه باشد! مگر اين که مردان دهکده نيز هرزه باشند! به جاي نگراني براي من، نگران خودت و ديگر مردان دهکده ات باش...!!!
عاشقتم (sm19) امشب اجازه داری بزاری توش (sm19)نقل قول: