نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودم رو نميكردم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودم رو نميكردم (sm2)
سوار تاكسي بودم راننده با ماشين پشتي دعواش شد
گفت: ببين داداش من اينجا وايسادم و واي خواهم ساد! ميفهمي ؟ واي خواهم ساد
حيف فردوسي كه خواست از ادبيات فارسي حمايت كنه.
من كه پياده شدم ولي او همچنان واي خواهد ساده بود !!!(sm2)
زندگي كاش كه بر وفق مرادت باشد
آنكه از ياد تو را برد ، به يادت باشد
بعد از اين از ته دل كاش بخندي نه فقط
خنده بر كنج لبت از سر عادت باشد (sm127)(sm127)
فدات ♥نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میخوای باور نکنی!!!
(sm67)
شعر زيباي بدون نقطه
دلا كم رو سوي كاري كه هر دم درد سر دارد
كه هر كَس در هوس گردد مراد دل هدر دارد
درا در كوي دلداري كه گردي محرم دلها
دلي كو گرد او گردد همه در و گهر دارد
اگر درد دلي داري مگو در مسمع هر كَس
ره او رو، سوي او رو كه در هر كو دري دارد
هواي وصل او داري اگر در سر، سحرگه رو
كه هر كَس وصل او را در دعاهاي سحر دارد
عــزیــزم ❤ ♡نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات عزيز دلم (sm19)
واه چه خجالتی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عطر؟ عطر واسه چی؟ من در جریان قضیه نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای منو نفرین کنی!! عاشقی چیه بابا(sm120) تازه از دست مادر راحت شدیم شما شروع نکن
به به خوش امده بودین(sm19) نوجونی؟ دقیق چند سال پیش؟
تشریف اوردین اینورا قدمتون روی چشم(sm10)
10-12 سال پیش رفته بودم کلیسا یادم نمیاد اونجا چیش خنده دار بود؟
اسیاب خرابه حیف از دست دادی خیلی زیباست(sm127)
تا حالا شده نصف شب بری سر یخچال
و بدون اینکه چیزی بخوری زل بزنی به یخچال و بگی فقط اومدم خودتو ببینم ؟(sm2)
ﺻﻨﺪﻭﻕ ﻋﻘﺐ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻫﺎ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: ﺟﻌﺒﻪ ﮐﻤﮏ ﻫﺎﯼ ﺍﻭﻟﯿﻪ، ﺯﻧﺠﯿﺮ ﭼﺮﺥ
ﺁﻟﻤﺎﻥ: ﭼﺮﺍﻍ ﺧﻄﺮ، ﮐﭙﺴﻮﻝ ﺿﺪ ﺁﺗﺶ، ﺯﻧﺠﯿﺮ ﭼﺮﺥ
ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ: ﺟﻌﺒﻪ ﺍﺑﺰﺍﺭ، ﭼﺮﺍﻍ ﺧﻄﺮ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: ﻗﻠﯿﻮﻥ، ﺯﻏﺎﻝ، ﻣﻨﻘﻞ، ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ، ﯾﻪ ﭼﻤﺎﻕ ﻫﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﻋﻮﺍ…
ﯾﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﻭﺭﺍﻧﺪﯾﺸﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ
دختره زنگ زده برای بلیط کنسرت گفت :چنده ؟
گفتیم 40 تومانی ،60 تومانی ،70 تومانی
گفت: اینا چه فرقی میکنن ؟
گفتیم بستگی داره که شما کجا بشینین !
گفت ما کرج میشینیم
.
.
.
.
.
فروشنده بلیط با لبخندی ملیح جان به جان آفرین تسلیم کرد...
ﺗﻮ ﺧﻴﺎﺑﻮﻥ ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺭﻓﻴﻘﻤﻮ ﺻﺪﺍ ﮐﻨﻢ
ﺩﺍﺩ ﺯﺩﻡ : الاااااغ …
۶ ،۷ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﮔﺸﺘﻦ |:
این امار واسه کشورمون فاجعس (sm2)
کاملا شوخی بود خودمون هم هلاک شدیم رفت(sm74)نقل قول:
انقدر اينور و اونور چرخيديم ديگه به آسياب نرسيديم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل مخصوص به خودمو گرفتما حالشو ببرين (sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي (sm74) آخه چون هوا خيلي خنك بود گفتم شايد اون سمت هم يكم تغيير كرده (sm171)
فک کردی واسه چی اونجا خنک شده؟؟؟نقل قول:
طبق قانون دوم نیوتون گرما از بین نمیره فقط از شهری به شهر قم انتقال پیدا میکنه(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جيگر طبع شعر رو برم (sm127)
نه بابا چه خبره تازه از شمال اومدم كه رفتم اذربايجان شرقي (sm127)
شمال شما ؟ (sm59)من اگه شمال شما بيام حتما ميام پيشت (sm51)
عجب نقل قولی گرفتی تو این 10-15 سالی که میام نت همچین نقل قولی ندیده بودم(sm2) خدا قوت داری(sm2)نقل قول:
عاقبتت بخیر اسیِ بابا (sm120)(sm19)نقل قول:
ایشــــــــــــــــــالله (sm185)(sm127)نقل قول:
فقط شب یلدا دنیا نیاد (sm2)
(sm135)نقل قول:
لازم شد یه کلیپ واست ارسال بنمایم (sm120) اگه وایساپ اینا داری شماره ـتُ بده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گذاشتم
طرف کامنت گذاشته: خخخخخگخخخخ
بهش گفتم اون گ اون وسط چی بود؟
میگه از شدت خنده گ.وزیدم(sm2)
الان بچه ۶ساله کِلَش بازی میکنه میگه وای بهم اتک زدن شیلد نبودم
اونوقت ما بچه بودیم یه شوهر عمه داشتیم میگ.وزید میگفت برید بگردید پیداش کنید
مام عین اسکولا این اتاق اون اتاق میگشتیم دنبالِ گ.وزِ شوهر عممون
عینک آفتابی زده بودم .
حواسم پرت شد به ساپورت دختره، با صورت رفتم توی بغلش…
.
.
بیچاره تا اومد سرو صدا کنه، گفتم: ببخشید نابینام!
بیچاره بغض کرد، بعد بوسم کرد، دستمو گرفت از خیابون ردم کرد!!!(sm25)
رﻓﺘﻢ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺑﻘﻴﻪ ﭘﻮﻟﻤﻮ ﭼﺴﺐ ﺯﺧﻢ ﺩﺍد!
ﻣﻨﻢ ﺑﺎ ﻣﺸﺖ ﺯﺩﻡ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﺗﺎ ﺩﻳﮕﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ ﺍﺯﻳﻦ ﭘﻴﺶ ﺑﻴﻨﻲ ﻫﺎ ﻧﮑﻨﻪ!
ﻫﻤﻪ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺯﺧﻢ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﻳﮑﻲ ﻫﻢ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﻧﺪﺍﺭﻩ.
ﺍﻻﻥ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻴﺮﻡ ﺧﺮﻳﺪ ﺑﻘﻴﻪ ﭘﻮﻟﻤﻮ ﺑﻬﻢ ﻗﺮﺹ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﻣﻴﺪﻩ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
خیلی داری نِق میزنیا... دیگه جلوی من یکی خجالت بکش (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه که تعطیل بود اخبار با وقاحت تمام به خودش اجازه داد دمای 51 درجه رو برای اهواز اعلام کنه... من پیش از اون عکس گرفته بودم ساعت 2 که اخبار گفت گفتم حتما باید بهتون نشون بدم تا باورتون بشه دماسنج ماشینا درست نشون میده اینا بخاطر اینکه قانون هست که در دمای بالای 50 تماااااااام ادارات و بانکها و... باید تعطیل باشن اون روز، اعلام نمیکنن و الکی میزنن 47 48... الان عکسشو میفرستم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره جون تو(sm2)نقل قول:
(sm81)(sm181)
شکل سقوطم
غرق سکوتم
یه جاده که تو مشت دره هاست
واسه یه آواره
دنیا یه دیواره
شب من که پایان نداره (sm181)
نمیشه زمین خورد و گریه نکرد ... (sm181)
اصلن اسم توی موفقیت و آینده ی انسان تاثیر مستقیم داره(sm50)نقل قول:
والا به خدا اینجا هم کم از اون جا نداره راحت 47اینا بود(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا زیرشو کم کن سوختیم دیگه(sm81)نقل قول:
مجبورم میفهمییییی مجبووووووور(sm81)نقل قول:
لامصب یه طوری میتابه انگار که پرده ـشُ زدیم فرار کردیم جنـ*ـده خانوم (sm81)نقل قول:
کربن خالص شدیم (sm81)نقل قول:
تیشه فرهاد دلی دریاوار درد شیرین به خاطر بسپار
چیک چیک نور از سقف بازار دیروز دور به خاطر بسپار
شمعی روشن کن پای هر دیوار سایه هامون به خاطر بسپار
شهزاده ی عشق سراپا ایثار از آتش گذشت به خاطر بسپار
بودن یعنی عشق غربت یعنی درد ای درد کهنه از اینجا برگرد
شکل گریه نیست گریه زیر آب گریه در رگبار به خاطر بسپار
ای تو از جنس گل ابریشم نام تو یعنی تکرار شبنم
بی تو میترسم وقته سرودن با تو گل میده شهامت من
تا دریا دریاست رودی جاری باش تا عاشق تنهاست شعری کاری باش
دستامو بگیر ای خوب نایاب بگو از مهتاب از فتح مرداب
بودن یعنی عشق غربت یعنی درد ای درد کهنه از اینجا برگرد
آوازم در باد از صدا افتاد به خاطر بسپار ، به خاطر بسپار