بریم بتی جون...منم میام..بذار اینجا سیبیل خونه بمونه(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بریم بتی جون...منم میام..بذار اینجا سیبیل خونه بمونه(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهر نکن (sm10)نقل قول:
میدونی که من شوخی میکنم
قصدی ندارم به خدا
داش ملی خیلی چاکرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلپچتم (sm176)
باس آخرش مینوشتی "شوخی(sm10)" که اینطوری نشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه الان اومدی نت به افراد دور از دسترس نزدیک و به افراد در دسترس دور شدی و این باعت دلسردی و زبونت لال طلاق میشه و بعد طلاق میای اینجا هی چس ناله میکنی و باعث ایجاد جو نا خوشایند در اینجا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط موند مینا (sm2)
(sm10)نقل قول:
(sm98)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نزدی ؟(sm120)
تا کجاها رفتی (sm2) گفته بودن اصفهانی ها میرن ولی نه تا اینجا(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ناراحت شم فقط سكوت ميكنم (sm59)ولي در كل غير از يه مورد تا حالا دلخور نشدم از كسي (sm176)
منو میگه