[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا آذر فردا میاد یونی محفل شعر (sm173)(sm50)
راضیم به تو به رویا ... (sm50)
God only knows where the road will go
Drive straight
Drive straight
(sm118)(sm50)
ینی واقعاً گیر چه آدمایی افتادیم
ما رو خواسته میگه کارمندا حق ندارن از اینترنت استفاده کنن فقط مدیرا میگیم چشب قربان
میگه مصرف قند بالا رفته . قند جیره بندی !!! ینی اون لحظه ما (sm77) مسئول دفتر استفتاء عایت ا.. پشم الدین (sm77) مسئول آمونیاک کارخانه قند بهشهر (sm77)
ینی تو رو خدا ببین تو چه مملکتی زندگی میکنیم به قرآن (sm3)(sm27)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببار برایم ... (sm81)
خب آقا تعدیل نیرو کن . ینی پول قند هم نداری ؟ آب سرد بریزیم تو چایی ؟ شیکمو دادی جلو مارو میندازی جلو . سیستم خراب گازوئیلی هر روز قطع میشه گیر داده که از اینترنت استفاده نکنن !! آخه این راه حله ؟
7 صبح تا 7 شب شب داریم جون میکنیم اینم مزد کارمون . ینی خاک بر سر ما خاک خاک خاک (sm3)
زندگی یادم نیست ، از همه میترسم
یه هیولا اینجاست ... خاطرات مبهم ... (sm50)
(sm2)
(sm50)
نگرا باش حل نمیشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آرمین ! (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان گوشی S3 هست بخواد آدم بگیره ؟ یا S4
بیا قد سیصد سال بریم تو غار بخوابیم
حداقلش اینه سه قرن بی عذابیم ... (sm50)
سلام هادی (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بودن که هست اما اگه میخوای از دیجی بگیری موجود نداره ...
مزدک سوژه دابسمش بچه هارو جور کرد(sm2)
تو دلت برای من جای زندگی بزار
این همه شکایت پای بچگی بزار ... (sm50)
مث اولش هست یا نه ؟ بعد فک مکنی چقدر باشه ؟ 3 بهتره یا 4 ؟ چقدره قیمت به نظر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام الان دیدم آنلاین شدی ج دادم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت برم مرسی بد نیستم فدات ! (sm127) چون میگذرد غمی نیست ! (sm50)
بعضی وقتا یادی ازتون میکنم واسه رفع دلتنگی .... (sm111)
چقدر سوت و کوره اینجا !
داش پیمان چطوری بابا ؟ (sm51) مخلصیم ارادتمند ! (sm51)
(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 بهتره ... قیمت هم زیر یه تومنه اما اگه عجله نداشته باشی یه مقدار پایینتر میاد به خاطر s7 ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گوشی معرفی شد تو برندای مختلف که این تابستون میاد قیمتا هم طبیعتا باید پایین بیاد (sm120)
منم واسه تابستون میخوام گلم (sm51)...مرسی یه امید به ما دادی ! که 4 رو بگیریم ! (sm51) خیلی میخوامت کا ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من فقیرم بشه 500 تومن خوبه من فقیرم! (sm81)(sm30)(sm30)(sm81)
(sm50)برو شیائومی بگیر یا لومیا 650
نوکیا ؟ لینک ؟
آی پرستوهای خسته که غبار هر سفر به بال هایتان نشسته . . . (sm50)
فدات (sm10)نقل قول:
خب پس ایشالا تا اون موقع میرسه به یه قیمت مناسبی که بتونی بگیری (sm120)
فقیر؟ مرفه (sm59) ... من خودمم منتظرم تابستون گوشیمو عوض کنم (sm59)
کوشان تنظیم جدید قطارو کجا گذاشت ؟ فیس ایسنا تل ؟
(sm2)چرا جدیدا همه ارزوهای بروبچ مجمع در حوزه رسانه های تصویری محقق میگرد میلاد کجایی که شبکه استارز وارد گود شد (sm30)
عجیبه درامه ولی نیم ساعته ! اپیزود اولش
یعنی بهترین توشه ها حتی 660 هزارتومنشم هست منتها این بهتره که دادی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قلبم پاک پاکه واسه خاطر همین هست که به هر چی فکر میکنن عملی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو imdb همه اپیزوداش یه ساعتس ! فک کنم نیم ساعتشو خود شبکه حذف کرده (sm2)
(sm2)احتمالا باس دنبال نسخه بازرسش باشیم
مث سایت سریال شهرزاد تو سایت سریال یه لینک میذارن برین از سایت بازرس بخرین حالا اکانت از کجا بیاریم (sm2)
این چرا 100 مگه مگه چند دقیقه است ؟
100 تومن دیگه اومد پایین ارمین تحمل کن (sm120)