یه چیزی میگم دیگه سوال نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر *** داری روزی 13-14 ساعت بخونی حتما بشین(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چیزی میگم دیگه سوال نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر *** داری روزی 13-14 ساعت بخونی حتما بشین(sm50)
به خداوندی خدا همین طرز فکر منم هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذت بخش ترین کار دنیاست (sm50)
اگه رفتی منم به عنوان دستیارت ببر (sm120)تو بشو کلینزمن من میشم یواخیم لو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
toon چه معنی میده؟
(sm70) بحث رو عوض میکنم :دی بقیش ایشالا بعدا
میگم اینجا قبلا سیستم امتیاز دهی داشت چی شد؟ (sm70)
معدل دبیرستانت رو بهم بگو تا بگم احساسیه یا نه (sm120)نقل قول:
کارتون(انیمشین )(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم به عنوان مترجم ببر حسین (sm120)
مرسینقل قول:
حالا واسه من سوال پیش اومد(sm120)نقل قول: