من از این حال بیکَسی سیرم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از این حال بیکَسی سیرم ... (sm50)
چشم و لب های نیمه بازت را
ماهِ غرقابِ نور می بوسم
من زمینی،تو آسمانی را
از همین راه دور می بوسم... (sm50)
فیگور دست راستو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتن لیگ قهرمانان (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی من پات وایسادم منم بدون حق دارم
ولی کسی پای من واینستاد به جز شلوارم... (sm50)
قصه اونجا با مزه شد که از ما خسته شد...
هه...
قصه اونجا با مزه شد که از ما خسته شد...
هه...
فکر بلبل همه آن است که گل شد يارش
گل در انديشه که چون عشوه کند در کارش
دلربایی همه آن نيست که عاشق بکشند
خواجه آن است که باشد غم خدمتگارش
جای آن است که خون موج زند در دل لعل
زين تغابن که خزف میشکند بازارش
بلبل از فيض گل آموخت سخن ور نه نبود
اين همه قول و غزل تعبيه در منقارش
اي که در کوچه معشوقه ما میگذری
بر حذر باش که سر میشکند ديوارش
آن سفرکرده که صد قافله دل همره اوست
هر کجا هست خدايا به سلامت دارش
صحبت عافيتت گر چه خوش افتاد اي دل
جانب عشق عزيز است فرومگذارش
صوفی سرخوش از اين دست که کج کرد کلاه
به دو جام دگر آشفته شود دستارش
دل حافظ که به ديدار تو خوگر شده بود
نازپرورد وصال است مجو آزارش
(sm50)
بر خیز بتا بیا ز بهر دل ما
حل کن به جمال خویشتن مشکل ما
یک کوزه شراب تا بهم نوش کنیم
زان پیش که کوزه ها کنند از گل ما...
(sm27)
میگم این سینا محسن نامجو نیست ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه آواتار محسن رو داره بعد تو کنترل پنلشم یه فرقی داره آبی رنگه (sm54)
من نمیدونم باید توضیح بدی ! یه ارتباطی بین سینا با محسن نامجو هست ! (sm2)
جفتش یکیه(sm120) امیر براش ی یوزر دیگه زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو ب خدا ! یعنی سینا همون محسن نامجو ـــــــه (sm77) کجاست اون یوزری که میگی ساخته به غیر از سینا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
دیوث میگم ی یوزرش sina هست یکی دیگه namjoo (sm120)
نصفه شبی سکخل شدیا(sm2)محسن نامجو(sm2)
از طرفدارای پر و پاقرص نامجو ولی(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) میترسم دستشویی رفتن هم نوبتی بشه به قرآن . مردک ساعت 4 بعدازظهر ما رو خواسته حالا ما گفتیم خدایا چی شده ! هنوز وارد نشدیم میگه کار نمیکنن این چه وضعشه . دنبال بهانه میگرده تابلو دیگه ! اینترنت شرکت استفاده نکنن خب میگیم چشب . گوشی رو چیکارش کنم . صد دفعه بهشون گفتم بابا اینقد با گوشی ور نرین . نمیدونم گروه زن دایی دختر خاله کوفت زهر مار . این تلگراممم مصیبتی شده والا . خوب داره میبینه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون طرف سیستم هر روز قطع میشه . صد دفعه گفتم ارباب رجوع صداش در اومده ولی آقا عین خیالش نیست
بعد اومده گیر داده مصرف قند بالا رفته !!! آخه اینو کجای دلم بزارم ! ینی از فردا هر کی باید یه کیسه قند از خونه بیاره . والا خنده داره . به قرآن روش نشد وگرنه میگفت چایی هم نخورین !! ینی دیشب خوابم نبرد که چه جوری بیام اینا رو بگم بهشون . خودش که کسر شانش میشه مردک انگار آسمون ترکیده این افتاده پشت میزش . بعد نمیاد تعدیل نیرو کنه چون کاری از دستش بر نمیاد به ما زور میگه
ببخشید زیاد شد . درد دل بابا اسی بود(sm74)
به جای قند گلوکز مایع بریزید تو چایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد خونه ی خودمون افتادم چای کیسه ای من زیاد میخورم کلا چای زیاد میخورم همیشه فلاسک پر آبجوش به راهه ! بابام میگه خیلی چای مصرف می کنی دیوث (sm2)
لابه لای این پست راه کار هم بهت دادم (sm120)
فلاسک . چای کیسه ای . قند از خونه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm37)
چاکریم ما بیشتر عزیز (sm15) هی نفسی میاد
خوش میگذره؟ خودت خوبی؟
هادی جون یه ویدئو گذاشته بودم دان کردیش؟ قشنگ بود یا نه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]-❀❀
سلام. صبح بهاریت دل انگیز ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزاشتی 2 روز دیگه ج میدادی چه زود ! (sm2) منم ای نفــــــــــــــــــــــس کش! (sm2) یعنی هنوز زنده م (sm59)
ای میگذره ، نمیگذره ، میگذرونیم ! قربانت ....(sm120) آره دانلود کردم قشنگ بود مرسی ! (sm127)
(sm50)
تاپیک اختصاصی دکتر مهندس بابا اسی
(sm120) راهکار خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان گفتم همه خندیدن (sm2)هر چقدر سعی کردم خودمو کنترل کنم نشد (sm2)
مردک فک میکنه ما کارگریم که همش زور بگه . ینی اگه این خبر جایی درز کنه آبرو نمیمونه
البته من که راحتم (sm59)ولی خب دیگه مثه قبل نمیشه سوء استفاده کرد به خصوص با این منشی فضول (sm120) بقیه هم دست کمی ندارن ولی باید کنترل کنم دیگه . با گوشی میام(sm2)
امیر اون دی وی دی ارو تو اکانت جدید آپ کردم چند باره داره میاد این مال 2 ساعت پیشه !
اسم کاربری رو پاک کردم دیوث سینجول نبینه
بعدتا وی پی اس اوکی شد بزن بابا ما شانس نداریم یهو دیدی که پاک کرد ! (sm120)
آآآآآآآآآیییییی نفسسسسسس کشششششش ! (sm102) من رییس سازمان حمایت از حقوق منشی ها هستم اسم سازمان هم ATR35.co هستش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
(sm169)
قلبم توی الکل انداختم ... (sm88)
(sm2)یادم نبود رسول منشی(sm120)نقل قول:
حالا این که خوبه فقط فضوله میاد تو اتاق حواسش به هما جا هست . منشی افاده ای دفتر رئیس رو بدم میاد ازش (sm3) دیروز وارد دفتر شدیم زنیکه جوری نگاه میکنه انگار ما نوکرشیم . دو ساله باهاش صحبت نمیکنم . دعوای حسابی هم باهاش کردم از اون موقع رابطه شکرابه . رفتم اونجا نشستم زنیکه عین خیالش نیست هی میگم کار کردم زودتر دیدم نمیشه صدامو بردم بالا جوری که رئیس اومد بیرون (sm2) از اون موقع باهاش حرف نمیزنم ولی دیگه حساب کار دستش اومده (sm59)
ولی انصافاً منشی خودم خوبه (sm120) ولی خب خبر میبره دیگه . تازه اگه بدونن عضو حرفه ای انجمن موزیک باران هستم که هیچی (sm2)
دلم برای تو و شعر تازه ات تنگ است
دلم هوایی آن لهجه خوش آهنگ است
من از خودم، به دلم میگریزم آری من
منی که عقل و دلم سالهاست در جنگ است
قبا به قد من ای عقل پابرهنه مدوز
برای قامت ما،این لباسها تنگ است
برای متهمان ردیف اول عشق
قبول مصلحت اندیشی و خرد ننگ است
هنوز پرسه زدن در نگاه او خوب است
هنوز سادگی چشم یار،خوشرنگ است
چه دیر میگذرد لحظه های آمدنش
همیشه عقربه انتظارها لنگ است ...
جمیله سادات کراماتی
(sm74)(sm50)
مصاحبه چاوشی / روزنامه شروع
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز نشر موسیقی ما
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم بسی شکایت ، چون نشنوی چه گویم
بیهوده قصه خود ، در پیش تو چه خوانم ... (sm50)
(sm50)
(sm27)
آهنگ غمگین خارجی کی میخواست (sm50)(sm81)
همانا منشی مثل برگ گل لطیف و شکننده است با او به مهربانی صحبت کنید (sm19)(sm2)نقل قول:
قال رسول (sm50)
نقل قول:
سلام
صبح که تموم شد ظهر تو هم به خیر (sm121)
همش 12 ساعت گذشته بود چیزی نبود که باو مورد داشتیم یک هفته بعد ج دریافت کرده! (sm14)
سلامت باشی همیشه ، به هر حال از قدیم گفتن تا شقایق هست باید گذروند (sm120)
خواهش می کنم خوشحالم که پسندیدی. قربونت هادی جان (sm176)(sm127)
منابع خبری از وقوع ۵ انفجار در جنوب روسیه خبر دادند که ۳ مورد انتحاری بودند.
به گزارش خبرگزاری فارس، منابع خبری از وقوع ۵ انفجار در جنوب روسیه خبر میدهند که 3 مورد از آنها انتحاری بوده است.
بنابر اعلام خبرگزاری «اسپوتنیک»، در شهر «استاوروپول» واقع در جنوب غربی روسیه خود را منفجر کردند. هدف یکی از حملات اداره پلیس و دیگری وزارت کشور بوده است.
یک مقام قضایی با تائید شنیده شدن صدای ۵ انفجار گفت که عوامل انتحاری کشته شدند. پلیس استاوروپول حمله انتحاری به ساختمان دفتر پلیس را تائید کرد.