2 هفته دیگه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
2 هفته دیگه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شب پنجم شد هنوز محدود نشدم (sm128)
ولی سرعتم 450 ست فعلا (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ تو جز فسیلات به حساب میاینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن اسی هم سیاه و ابی و سبز داده ولی تو قهوه ای سوخته ای(sm2)
بفرمایین صبحونه(sm50)
(sm173)من برم شیرموز درس کنم
برو الان بدنت ضعیف شده بخور تا جایگزین بشه (sm2)نقل قول:
آلبوم ابی داره چراغ خاموش جلو میره ...
دو سه تا آهنگ آماده شده
موزیک ویدئو ها بعد تور جان جوانی
(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آلبوم جان جوانی کلی خاطره دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نمیدونم والا من که موشکل مصرف حجم ندارم