اساتید بفرمایید ناهار
نمایش نسخه قابل چاپ
اساتید بفرمایید ناهار
پس به درد نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118) i feel your heart be
(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هنو تو صفم علی پهلوان برام امضا کنه البومونقل قول:
(sm2)خبرو بخونین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185)حالا هلی هلی هلی هلی هلی یار دلدار پیش من چادرو بردار(sm2)
این محسنتونم که هنوز نتونست یه البوم بده بیرون (sm2)
رضا آرین خبری از آلبوم رضا یزدانی نداری ... (sm50)
میگم اگه تا الان یه تاپیک گروه سرود ارین میزدی تا الان ۱۰ نفر شده بودین لاقل تو این چند سال دیگه نمیومدی اینجا برینن بت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا با هم بسازیم زندگی رو عاشقونه مثه دو تا کفتر (sm2)
گل آفتابگردون هر روز در انتظار ... یار ... (sm120)
(sm120)چه رقابتی با دیجی
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این شماهایین که ریدین به خودتون
برای یه البوم چسکی شب و روزوتونو اینجا حروم می کنید
حالا ما مخاطباشیم تو اینجا چه گوهی میخوری خداوکیلی (sm2)(sm2)
(sm2) تو رو می خورم
(sm213) هم نا مهربونه هم آفت جونه هم با دیگرونه هم قدرم ندونه ندونه ندونه(sm144)
چسکی رو چه خوب اومدم (sm2)
(sm2)هیچی دو سال ول میچرخه اینجا که البوم بیاد نفر اول بیاد بگه کوشان ریده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پهلوون یه کباده بگیر بابا ببینه(sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
هر وقت میام اینجا میبینم یکی داره بش میرینه (sm2)
کوشان که خیلی وقته ریده
یعنی همه ریدن (sm2)
ما هم ریده بودیم ولی تا بوش در نیومده بود جمع کردیم
هیچکس تو ایران مثل یزدانی کار نمیکنه
آلبوم اردیبهشت هم نمیاد (sm74)
باز خوبه ما منتظر آلبوم موندیم (sm59)
طرفداری شادمهر واسه خاطر دوتا تک آهنگ الان نزدیک 1 ساله منتظرن (sm120)
(sm77)
(sm185)برو برو بر برو بر بر برو
یارت نمیشم جون گرفتارت نمیشم (sm144)
تو هم که ریدی
پهلوون رخصت (sm66)
میگم تو زورخونه آهنگ بیا با هم بسازیم زندگی عاشقونه رو بزاری خوبه ها برو بچ دو تا میل بگیرن . اون اوجش به درد کباده میخوره البته جسارت نباشه پهلوون (sm66)خَیلی مخلصیم(sm66)
رضا دیوث صبح گیر بودم هر چی کردم یه شارژ بگیرم سایت باز نمیشد برام آخرشم از آپ کن گرفتم (sm70)
اقا هیچ راهی نیس این هدفون میزنی سیستم با کیفیت پخش کنه هر چی میزنی یجوره ! فایده نداره که بحث کیفیت کجا میره
زدم به گوشی اخرت کیفیت بود اما سیستم از وقتی عوض کردم امکاناتی که مادربرد داشت انتظار داشتم خیلی فرق کنه این هدفونش اما ...
کارت صدا بگیرم ؟
(sm185)دختر همسایه شبای تابستون گاهی میومد روی بوم
هر دفه یک گلی پرت میکرد میون خونمون ینی زود بیا رو بوم دلش نمیگرفت آروم(sm213)
(sm2)
اه چقدر از کورس دیوث بدم میاد (sm3)آخه اونم شد خواننده خداوکیلی با این شعرای درپیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم مغروریه . این آهنگشو باهاش خاطره دارم کسخل میشم گوش میکنم (sm120) جدیداً نباید تو خونه تنها باشم وگرنه درجه کسخلی بالا میره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همه اینا به کنار ولی بعضی از آهنگاشم قشنگه البته انشگت شماره .....دیگه اینم اگه بی انصاف نباشیم (sm120)نقل قول:
یه احساس آرامش بم دست میده وقتی بعضی ازونا رو گوش میدم (sm51)
(sm185)گُل خانوم گلاب خانوم ماه شب چهارده گل خانوم (sm144)
روزگارمون سیاست آفتاب بکن بتاب خانوم آها (sm4)
گوش کن خدایا و باز آمدش رو خیلی خاطره دارم . یادش بخیر وی اچ اس(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معذرت میخوام خیلی باید ببخشید آخه چیز منم نیست که بخواد خودشو بگیره ....آخه کسی نیست ...الکی توهم میزنه فقط ....نه صدای خوبی داره ....نه قیافهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی داره نکبت....
این همه آهنگ شاد از خود اندی جون ! یا همون شمایی زاده ....لیلا ... (sm120)
آهنگ شاد میخوای مهرداد آسمانی گوش کن