خخخخخ نه فعلا خبر همونه که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخخ نه فعلا خبر همونه که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر هم همه را اوسکول کرده.پست گذاشته سوال بپرسید جواب میدم اونوقت جواب هیچکس را هم نمیده(sm120)
اشاره تلویحی شادمهر به آهنگ جدید در پست جدید
کجا چی گفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونکه گفته جواب کامنتارو میدم ولی نه با قلب منظورش اینه با اهنگ جدید جبران میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا عاشق این هوش و نوآوریش در هر زمینه ای حتی کپشن هستم همه رو سر در گم میکنه
نه منظورش اینه بجای اینکه تو کامنت واسم قلب بذارید ازم سوال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش اینه که تو استوری ها و پستها در مورد حافظه مطالبی میزارم که سوالی هم داشتید در موردشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب میدم
منظورش اینه بجای قلب گذاشتن سوال بپرسید در مورد بحث
من اینطور متوجه شدم
امروز استوری گذاشته
بعد کامنت هارم بسته
من نمیدونم چرا شادمهر یه لایو نمیذاره که سوالات هواداراش را تو لایو جواب بده. حالا که اهل مصاحبه نیست کاش به لایو میذاشت
کلا از لایو خوشش نمیادنقل قول:
از وقتی که وارد اینستا شده یه بارم لایو نزاشته