[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی
بلبلی برگ گلی خوش رنگ در منقار داشت
و اندر آن برگ و نوا خوش نالههای زار داشت ... (sm50)
گر مرید راه عشقی فکر بدنامی مکن
شیخ صنعان خرقه رهن خانه خمار داشت ... (sm50)
ما گدایان خیل سلطانیم ، شهربند هوای جانانیم
بنده را نام خویشتن نبود ، هر چه ما را لقب دهند آنیم ... (sm50)
سلام یاور همیشه مومن ! (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محتاج قصه نیست گرت قصد خون ماست
چون رخت از آن توست به یغما چه حاجت است ... (sm50)
ای مدعی برو که مرا با تو کار نیست
احباب حاضرند به اعدا چه حاجت است ... (sm50)
آن شد که بار منت ملاح بردمی
گوهر چو دست داد به دریا چه حاجت است ... (sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جای شبخواب شبا شمع روشن میکنم هرشبم یکی از آهنگای ماندگار داریوشُ گوش میدم
الانم یاور همیشه مومن ! با چشمی که خیره شده به شمع و آب شدنشو میبینه درست مثل من ! (sm50)
باورم کن من هنوز مترسک باغِ جنونم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خیلی کار پیچیده ای انجام دادی اصا سس فیلو چنگ زدی ..
چرا آخرای اردیبهشت نشد اوایل خرداد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده بابک جان ولی بزار اینو بگم به این دیوث ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر خرمگس معرکه لعنت باو من و صابر و داش بابک داشتیم حال میکردیما تو دیه از کجا پیدات شد (sm30)
بله تو درست میگی ! ن شعار نیست اصلشم همینه ...... ولی خیلی بیقرارم نه به خاطر اون چیزی که گذشت نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دست خودم نیست کلافه م .....خسته م .....اما تو خونه به روی خودم زیاد نمیارم همیشه دردو یا تو خلوت خودم با ترانه ها تسکین میدم یا میریزم تو خودم
بیخیال بابا .....حال توام بد کنم که چه ......ولی بازم دم این سینجول گرم یعنی تا یوزرشو میبینم خنده م میگیره (sm2)
(sm2)
Fear The Walking Dead اومد .. (sm118)
ای شاخه تر به رقصا ! (sm120)
البته برادر جان و عروسک قصه من ....به خصوص برادرو که منم شاید بگم همین چند شب پیش بود گوش دادم قبل ازون تا فک کنم 3 ماه پیش بودنقل قول:
حالا جدا از تمام این چیزا به نظرت تا حدودی موافقم اینکه میگی ترانه شاد و غمگین معنی نداره اینجا درسته
ولی خب مثلا آهنگ گل بارون زده من از داریوش .... یا خیلی از آهنگای دیگه که از نظر فرد شاید غمگین بیاد من تسکین میگیرم
و ازینکه هم میگم تا حدودی به خاطر اینه که من مثلا آهنگ شاد بخوام گوش بدم منظورم ازون شاد بودن همون حسیه که تو از آهنگ میگیری .....
مگه دیگه تو دلم خیلی سیاه باشه یا از همه کس و همه چیز بیزار شده باشم یا ناامید که یه همچین آهنگی نتونه رو احساسات بدی که دارم غلبه کنه
(sm50)
عالیه این آهنگ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر خوب است و مخواه از عاشقی این خوب را
پیش ازین هرگز نفهمیدم غم ایوب را
خوانده ام در چهره ی مردم همین امروز هم
حرف های مفت بعد از تو به من منسوب را
با وجود طعنه هاشان ظاهرم شاد است آه
بید از داخل به نرمی می تراشد چوب را
دستمالت را نکش بر پلک ها بیهوده است
سرمه ات لو می دهد چشمی که شد مرطوب را!
تا بدانم چندمین روز است ترکم کرده ای
می شمارم شیشه های خالی مشروب را
هر دو بعد از تخته نرد زندگی خندیده ایم
می توان از خنده هامان حدس زد مغلوب را
حرف هایت را غزل کن با سکوت از من نگیر
لااقل این عشق بازی کردن مکتوب را
صادق فغانی
(sm50)
aliakbaryaghitabar
سرنوشت من و تو هم این بود
گریه با یک دروغ تکراری
من تعهّد به دیگری دارم
تو تعلّق به دیگری داری
چاکرتم .... شرمنده که اذیت شدی به خاطر من این همه تایپ کردی !نقل قول:
راستی اینم بگم پیامتو دیدم ولی زیاد نخوندم چی نوشته بودی آخه چشمام داشت میرفت خیلی خسته بودم خوابم گرفت !
دوباره میرم میبینم کامل ج میدم ........ شب بخیر عزیز ! (sm127)
پرده برداری محمد اصفهانی برای اولین بار از تصمیم شادمهر عقیلی برای بازگشت به ایران؛
تریلر سوم تاج و تخت اومد تازه .. (sm118)
10 روز مونده فقط ..
یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض
پادشاهی کامران بود از گدایی عار داشت ... (sm50)
(sm120)
ن بابا اصن بدم میاد از الکلو عرق و ازین جور چیزا .....نقل قول:
فقط بخوام راستشو بگم یه بار بود پایان خدمت اومده بودم خونه رفیقا اومده بودن یه مشروب هم آورده بودن
اونم گفتم تو خونه مشروب نمیزارم کسی بخوره ! مادرم اینجا نماز میخونه ! حرمت خونه رو حفظ کنیم بریم بیرون
رفتیم تو پارم اونجاهم خیلی استرس داشتم واسه اینکه اولین بارم بود .... با قلیون ..... خیلی سعی کردم پیش اونا خودمو نگه دارم ....که هر جوری بود گذروندم ولی تا اومدم خونه کلی روم به دیوار آوردم بالا بدجور ! ! ! دیگه ازون به بعد لب به مشروب نزدم ! همون بود و شد واسه آخرین بار !
ولی خب اینو بگم یه بار با یکی ازین بچه ها رفتیم تو باغ ....رفیق یکی ازین بچه ها بچه شیراز بود اومده بود مسافرت 3 بطر شراب ناب شیرازم آورده بود (sm178)
آخه که چه حالی کردم .......(sm50) شرابم همون موقع بود خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم اینجا نداره هر کسی هم بلد باشه بندازه واسه خودش مصرف میکنه (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
Is typing...
چه جمله های ساده ای تبدیل میشن به حسرت و دلتنگی...
میلاد هستی؟!
بیا اندکی چس بنالیم (sm132)(sm25)
بهمن بکش! که «کِنت»ها امروز قلّابی ست ... (sm50)
نبودي... رفتم... (sm172)
Gloomy Sunday 1999 (sm27)
فعلا زوده... یه مدت دیگه بگذره (sm172)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کسی برنخوره بر نخوره
من یکی پیش خودم میمونم
در شب بی کسیو بی حرفی
برای دل خودم میخونم ... (sm50)
تو دمساز رقیبانی ، چنین معلوم می گردد
که چون خوانی مرا ، نام رقیبت بر زبان آید ... (sm50)
از کمان رفته بر نخواهد گشت... (sm50)
تا تو بوی زلف ها را میفرستی با نسیم
سعی من در سر به زیر بی گمان بی فایده است ... (sm50)
میلاد اراک بودی؟!
آره