(sm70) خوب توجیه شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) خوب توجیه شدم
تابستون دوست دارم بیام ولی اصلا وقت ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس جمهور اروگوئه پیشنهاد کرد تا لوییس سوارس، مهاجم اروگوئه ای بارسلونا پس از گاز گرفتن جورجیو کیهلینی به روان شناس مراجعه کند. رئیس جمهور اروگوئه ضمن حمایت از سوارس عنوان کرد که مشکل او با جریمه های غیرمعقولی که فیفا در نظر گرفته حل نخواهد شد و او احتیاج به روان کاوی دارد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف سر بالا(sm2)
(sm138) دپرسیدم بای
خود کشی نکنه(sm2)
مرتیکه دیوث (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت کیسه که توچشم باشه از چشم افتاد (sm120)نه شما دوسش دارین نه ما (sm120)
نیکبخت خداییش اگه نمیومد پرسپولیس با اختلاف محبوبترین بازیکنتون بود (sm120)دفاع چپ و هافبک چپ رو دست تودوان اوج نیکی نبود البته میناوند خیلی خوب بود ولی مصدومیت رید بش (sm120)
فک کرده با 6 تا نشون دادن محبوب میشه پیش پرسپولیسیا(sm120)نیکبخت طوری رید به خودش که از تصور خارجه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میری سر کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
Maryam مرسی از پخ لطفا جواب دادم بهت اینم پاسخگو باش پخ را چک کن (sm10)
راستی نوشتم خیش منظورم خویش بود بی سواد نیستما خطای لحظه ای بود (sm70)