این کار بدون کلامه ربطی به اون کار ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این کار بدون کلامه ربطی به اون کار ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان همونطور که قبلا هم گفتم شادمهر تعداد کارهای زیادی آماده داره از خودش از قربانپور از پویان و خیلیای دیگه مث قاضی که ناشناس بودن واسه همین اینکه بشه تشخیص داد کدوم کار کی میاد واقعا سخت شده تازگیام که بدون خبر قبلی میده کارهاشو پیش بینیش سخت تر هم شدهنقل قول:
اینطوری بهتره یه دفعه میاد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shadmehr Aghili - If You Were A Star - Violin Cover of Nikos Vertis An Eisai Ena Asteri
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان اصل آهنگو داری ؟؟؟
چه حالی میکنه شادمهر موقع ویالون زدن(sm127)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اسم تفاوت دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
If You Were A Star
If You Are a Star
همونهنقل قول:
اشتباه تایپی سایتی هست که من اون موقع دانلود کرده بودم
گویا مجوز بازسازی رو گرفتن و با اجازه کاور شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام صولتی رادیو جوان و ستین رو ترکوند
ایشالا که نابود بشه رادیو جوان