حالا تو هم جو غم و غصه نگیر دیگه(sm120)
واسه مادر جان نوشتم تا منو ببخشه
آنقدر در میزنم تا در به رویم وا کنی
نفت میارم لخت میشم خودمو آتیش میزنم
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا تو هم جو غم و غصه نگیر دیگه(sm120)
واسه مادر جان نوشتم تا منو ببخشه
آنقدر در میزنم تا در به رویم وا کنی
نفت میارم لخت میشم خودمو آتیش میزنم
عذاب وجدان گرفتم شدید (sm74)
ینی هر وقت میبینم خودمو نفرین میکنم سر درد میگیرم به خدا
دوست میدارم من این نالیدن دلسوز رانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را
شب همه شب انتظار صبح رویی میرود
کان صباحت نیست این صبح جهان افروز را
وه که گر من بازبینم چهر مهرافزای او
تا قیامت شکر گویم طالع پیروز را
گر من از سنگ ملامت روی برپیچم زنم
جان سپر کردند مردان ناوک دلدوز را
کامجویان را ز ناکامی چشیدن چاره نیست
بر زمستان صبر باید طالب نوروز را
عاقلان خوشه چین از سر لیلی غافلند
این کرامت نیست جز مجنون خرمن سوز را
عاشقان دین و دنیاباز را خاصیتیست
کان نباشد زاهدان مال و جاه اندوز را
دیگری را در کمند آور که ما خود بندهایم
ریسمان در پای حاجت نیست دست آموز را
سعدیا دی رفت و فردا همچنان موجود نیست
در میان این و آن فرصت شمار امروز را
(sm50)
بتر کال سال قسمت نهم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بشه آلبوم بیاد این آهنگ رو بشنویم
جان منست او هی مزنیدش
آن منست او هی مبریدش
آب منست او نان منست او
مثل ندارد باغ امیدش
باغ و جنانش آب روانش
سرخی سیبش سبزی بیدش
متصلست او معتدلست او
شمع دلست او پیش کشیدش
هر که ز غوغا وز سر سودا
سر کشد این جا سر ببریدش
هر که ز صهبا آرد صفرا
کاسه سکبا پیش نهیدش
عام بیاید خاص کنیدش
خام بیاید هم بپزیدش
نک شه هادی زان سوی وادی
جانب شادی داد نویدش
داد زکاتی آب حیاتی
شاخ نباتی تا به مزیدش
باده چو خورد او خامش کرد او
زحمت برد او تا طلبیدش
(sm50)
(sm2)رسمن به التماس افتاده میگه بیاد
(sm59)
من هیچوقت از شعر معر چیزی سر در نیاوردم ینی اصن خوشم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده مخالف سرسخت غم و غصه ، نمیشه ، ول کن ، ای بابا بد شانسم ، تنهایم ، بدبختم ، دیگه تمومه ، دریای غم ساحل ندارد ، تقدیر اینگونه بود ، آی دیگه بدبختی تمومی ندارم و ... بودم هستم خواهم بود
حتی تقدیر رو هم میشه عوض کرد اگه بخوای . توکل به خدا قوییییییی مردددددددد میری جلو با اعتماد به نفسی مثال زدنی
قبول دارم ، یه ادمین دیگشم پیمانه فک کنم ، قبلنا خیرش بهم رسیده بود چندباری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برلو و گالیانی دیوص بازیکن نمیخرن ، پشت مربی عوض کردن خودشونو پنهان میکنن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طفلک روزی که خبر همکاری رادیو و آونگ اومد اصن جواب نمیداد تا چند روز . میگفت یه هفته نشد که این اتفاق افتاد اصن مشکلی هم نداشتیم ولی آرمین گفت قرارداد بسته و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربی هایی هم که عوض میکنن فرق چندانی با هم ندارن ... میلان چی بود چی شد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم هر روز طرفداری میری به امید همچین عکسایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای شیطون (sm2)
خودش پیج داره(sm120)نقل قول:
سایتای خبریو میزنم میگردم اکثرا طرفداریو چندتا دیگه میرم برا ورزشیا ... (sm120)
(sm118)
فرش قرمز فصل 6
اشکاتو کی میشمره وقتی که دستای من از گونه هات دور ... (sm50)
باید با قرص هام مهربون تر شم
بعد از تو روزی دوتا کافی نیست ... (sm25)
نقل قول:
تو فیلم تو سر هم میزنن جوش و غصشو ما میخوریم بعد اینجا فرش قرمز پهن میکنن و گل و بلبل، اصلا توقع نداشتم (sm25)(sm2)
بی تو روانپریشم نزار جهنمی شم ... (sm50)
میگه دوووووووووووسم نداره (sm81)نقل قول:
هچقدر هم محبت می کنم بازم میگه دووووووووسم نداره (sm74)
زیادی که بگی چشم آخر میشی پشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارمین عکس فرمت png(sm142)
تبدیل میشه به روزمرگی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشوارِ این مسیر تو عشق کم نیار ...(sm50)نقل قول:
فعلا که به تر تر افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل حرف های بی مخاطب باشنقل قول:
انگار حق با دکترم بوده (sm25)نقل قول:
دیدی یه جاهایی رو مجبورینقل قول:
بحثو عوض کنین
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی تو طرفدار ابرو گوندشی؟
تو این آلبوم مراد بز باهاش کار 2 صدایی خونده
ترک شماره 5 Gun Agardi
دوست داشتی بگیرش (sm10)
چه اسم شریفی داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یه نظر کارشناسی در این مورد بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نبود (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد موبایل در حدی نیستم که نظر کارشناسی بدم ولی این برند خیلی خوبه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm70)
این که حالا خوبه
بین آرتیستای ترنس یه اسامی با مسمایی داریم که دیگه آخرشن بعدا چند تاییش را جهت آشنایی میزارم (sm120)
(sm59)
بحث عوض کردم دیگه (sm120)نقل قول: