نیم ساعته میخوام با کریو نقل بگیرم نمیشه باس قط کنی
همش ریمیکسه مذخرف همون یکشو بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
نیم ساعته میخوام با کریو نقل بگیرم نمیشه باس قط کنی
همش ریمیکسه مذخرف همون یکشو بزن
ولش همون پوسترو پارو بزن بک گراندش ولی یه چیزیو اضافه کن فقط جان من نگو نفهمیدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه طرحی هس چار تا دسته مربعی شکل همدیگه رو گرفتن اونو پیدا کن بزن روش مچ بند داشته باشن روش نوشته چاوشی !
این نقشه خوبه؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم عکس؟ ندیدم جایی
نه اسم استانها نباشه یه نفشه با کیفیت پیدا کن دیگه خوبه نقشه ایرانه ها !
اخه من چجوری حالیت کنم مچ دست همو گرفتن یک مربع تشکیل دادت نشان اتحاده چطو تا بحال ندیدی
برو یه سرچ بزن گوگل عکسارو ببین ، بهتر از اینی که دادم پیدا نمیکنی ، همینو نوشته هارو بر میدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو که دیدی پیدا کن بده
(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm2)
مژده بده دارم میام سراغت
دنیا به روت خندیده خوش به حالت
مژده بده عاشقتم همیشه
نگام نکن گر میگیره نگاهت
(sm100)