این همه باکلام داد حالا یدونه بی کلام واسه ما داده اونم تو نمیتونی ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه باکلام داد حالا یدونه بی کلام واسه ما داده اونم تو نمیتونی ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان منم خیلی لذت بردم و حال کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره اون حس قبلیش برگشته و رفته تو حال و هوای قدیمش
چقدر زیباست کارش من اولین بار تزک رو گوش کردم خوب بود ولی الان صدبار گوش کردم بعد صدبار فهمیدم بی نظیره
رفته رفته بیشتر تو دلت میشینه و بیشتر مجذوبش میشی
خبر خوبی که هست اینه که رادیو جوان این کارو پخش نکرده فکر کنم دیگه کار نمیکنه با رادیو جوان
(sm3)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حال نکردم اصلا
نمیدونم چرا یک بار گوش دادم از تنظیمش و ویلونش خوشم نیومد فقط نوازندگی بوزوکی خوب بود
آهنگ اصلی یه چیز دیگست (sm172)
اون پستی که چند روز پیش گذاشت گفت هر سوالی دارید بپرسید جوابش بیشتر از یک قلب خواهد بود. جواب کامنتا همین آهنگ بود. منم اینجا حدس زدم میخواد بهمون حال بده حدسم درست از آب دراومد.
چند بار گوش کن ببین رفته رفته به دلت میشینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ورژن اصلی اصلیه دیگه
بیخود نیست میلی به تنظیم و آهنگسازی نداره خودش میدونه چه خبره (sm172)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده زیبا بود (sm127)
هماهنگی بین همه اجزا تنظیم عالیه ، بعد مدت ها یه تنظیم عالی زد که یکم شبیه وارث هم شده
به به شادمهر یه اهنگ خوب داد و چشممون به جمال فربد هم روشن شد(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکلام قبلی رو هم رادیو جوان پخش نکرده بودنقل قول: