دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ميتوني كه ممنونت ميشم
البته دوباره شرمنده ت ميشم (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ميتوني كه ممنونت ميشم
البته دوباره شرمنده ت ميشم (sm25)
آره اميرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35) دارم میگیرم
اواتارتو عوض کن با امیر هی قاطی میکنمت
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتون گرمنقل قول:
دو تا نشه حالا (sm120)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم 2 تا شد اول خریدم بعد پیغام امیرو دیدم(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس فروشگاه : پس فکر می کنی چیزی که لازمه اینکاره رو داری؟
تد : بهت میگم چی دارم.رایحه ... زنت رو تو نفسهام دارم.
رئیس فروشگاه : هیچکس تا حالا اینطوری باهام حرف نزده بود.
تد : برای اینه که دهناشون مشغول سینه های زنت بود.
رئیس فروشگاه : استخدامی .
تد : لعنتی !
Ted
(sm2) این تیکه هایی که با رئیس فروشگاه حرف می زد کرکر خنده بود
نوید فرستادم به سینام گفتم برات فرستاد (sm120)
امير و عليرضا دمتون گرم (sm19)
شرمنده كرديد (sm25)
(sm120)امشب شب نویده فک کنم همینجا وسط تالار بهش زن هم بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]