من المایزر دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موضوع چی بوده؟؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من المایزر دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موضوع چی بوده؟؟(sm2)
خورشید خانم هس دیگه فک کنم پر.یوده(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره ـش خیلی طولانیِ (sm81)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مامانم میگم :مامان سر تو از گوشی در بیار از گرسنگی مردیم
آبحیم:بیگ لایک
بابام:با اجازه کپی
مامانم:غلط زیادی نکنید بلاکتون میکنم(sm70)
هر وقت رابطمون با امریکا خوب شد
..
.
.
.
.
من میخوام ی دیزی فروشی بزنم
اسمشو بزارم واشینگتن دی زی(sm120)
زن و شوعر باس حداقل هر ماه يه بار
.
.
.
.
.
با بالشت بيوفتن يه جون هم ؛ همو سير بزنن
خدا شاهده سر همين بالشت بازيه که شوق ازدواج دارم(sm2)
دختر همسایمون تا دیروز شلوار گل گلی میپوشید...
همه بهش میگفتن بتول باغچه ..!!!
الان تو لاین دیدمش زده مدلینگ،
(sm19) (sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسودی دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو آماده کردی برای آهنگ ِ استاد ؟ (sm120) ذغال تنباکو ...به میزان لازم ذخیره کردی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاقت ندارم امشب میرسه دستم (sm81) ینی چه جوری صبر کنم (sm81)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش فک نکن موضوع خوبی نبود (sm81)
بازم به معرفت سازمان سنجش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اثرات توافق در منزل ما:
به پسرم میگم اگه غذات رو نخوری امشب پارک نمیبرمت
میگه هیچ وقت یه ایرانی رو تهدید نکن!!
اوباما: ایران اگه برای محو کردن اسرائیل بجای هزینه برای ساخت بمب اتم، بطور دوستانه به هر اسرائیلی یه پراید داده بود تاحالا نسلشون ازبین رفته بود!
روحانی میره چین سخنرانی میکنه میگه:
من تو دهن آمریکا میزنم .
چینیها میگن:
صلّ الا محمد روح بروسلی آمد.(sm70)
یه سوال داشتم
آب و هوا هم تحریم بود؟؟؟؟
چه هوایی شده
چه میکنه این توافق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتیشم زدی با این حرفت
انتظار کشیدن واسه آهنگ های استاد هم زیباست (sm98)
ساعاتی دیگر ایمیل میرسه (sm88)(sm88) دیگه طاقت ندارم (sm178)نقل قول:
(sm2)
دیشب تبلیغای آی فیلم (sm2)
بازی ِ وبکم امپراطور (sm120) نیسان آبی و پیکان جوانان درست کردن از رو تپه چاله میپره (sm2) میگه رقیب بازی های خارجی(sm2)
دیشب یه تبلیغ قابلامه آگرین میداد طرف داشت بسکت بازی میکرد یهو کراس اُوِر و بلند شد جام شات زد ، زنه قابلامه گرفته بود دستش ، توپ تبدیل به کلم پیچ شد رفت تو قابلامه (sm2)(sm2) به منزل گفتم ایده ی خوبیه (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره والا نه اینکه تو ان بی ای و سری دوم سوباسا بازی کردی.. حسودیم شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاقیت نیست که(sm2)نقل قول:
دختر همسایمون رتبش ۶۷۴شده مامانش آش درست کرده با کشک رتبشو رو آش نوشته داره پخش میکنه، من موندم چجوری رتبه سه رقمی در اومده از این خانواده
من کلا یه خصلتی که دارم اینه که دیر باورم ، تا یه چیزیو خودم نبینمو بهم اثبات نشه باورش نمیکنم .(sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس لنتی (sm2)(sm127)نقل قول:
دائم به گردش باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سراغ من اگر می آیی
بدون کوله بارِ نامردی بیا ... (sm2)
بنظرم یکی از تفریحات سالم خونه نوید اینا اینه که هر روز سر ظهر میشینن اخبار هواشناسی رو نیگا میکنن دمای هوا رو که گفت سریع میپرن سمت ماشین دماسنج ماشین رو نیگا میکنن بعد به هم میگن دیدی دیدی بازم دروغ گفتن هوا چهار درجه گرمتره (sm2)نقل قول:
خدا جونم دمت گرم داری خیلی حال میدی ، چه هوای مطبوعی ساختی این روزا ، داری شرمنده میکنی (sm70)نقل قول:
کیس کیس اصن (sm2)
ینی به هر صورتی که هست فقط میخوان همه وارد بشن به دانشگا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق نیستی ، کجایی تو؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
بیا و یه بار به خاطر من،
به اون مرحله از زندگی برس،
که بگو: یا اون، یا هیچکس دیگه!!!...(sm50)
خوش مرام تر از سنجش ندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش مرامی چیه رفیق ، فقط میخوان جوونا رو از 2 سال تا هشت سال درگیر درس بکنن که صداشون در نیاد که کار کجاست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا الان با یکی از رفیقام حرف میزدم حسابی کنکور رو ریده بود , میگفت میخوام برم آزاد خودش میدونس آینده ای نداره رشته های آزاد ولی میگه فقط میخوام دانشجو بشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسابی داره اشتباه می کنه , وقتی میفهمه که دیر شده (sm25)
حالا شایدم هنوز از ما نگذشته باشه،
تو بیا،
عزیزم.
سلام منو بهش برسون و بگو که یه روزی به خودت میای که میبینی دیره و چقدر بی خودی وقت تلف کردی ...نقل قول:
در حمامم خم ابروی تو در یاد آمد
حالتی شد که بفرما، آمد... (sm2)
اگر مک دونالد تو ایران شعبه بزنه. تا چند سال کل اینستاگرام میشه خوردن و خوابیدن و ریدن ملت در مک دونالد با ذکر لوکیشن
من فک میکردم بعد توافق همه چی از آمریکا بیاد اینجا
حتی الکسیس
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی دیگه طوفان کاترینارو انتظار نداشتم خداییش
مدرسه گوه خورد چیست ؟
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
پاسخ منطقی والدین به دانش آموزان در مواجهه با تقاضای پول ب
رای مدرسه
البته قدیمیا بیشتر در جریانن
ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺪﻩ ﺑﻜﻨﻴﻢ ﺍﻭﻧﻢ
ﮔﻔﺖ ﻧﻤﻴﺪﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﺟﻠﻮﺵ ﻛﺸﻴﺪﻡ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺟــ.ﻖ ﺯﺩﻡ
ﺗﺎ ﺑﻔﻬﻤﻪ ﻛﻪ هیچوقت ﻳﻚ ایرانی رو نباید تهدید کرد
ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺮﻥرستوران و ﻓﺴﺖ ﻓﻮﺩﯼ ﻭ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﺷﻠﻮﻏﯽﻣﯿﺸﯿﻨﻦ
ﻓﻘﻂ ﺳﺎﻻﺩ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻣﯿﺪﻥ
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺚِ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﺍﻥ ﮐﻪ ﻣﯿﺮﻥ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ تحصیل
خسته و خراب ... (sm181)
دوس دخترم پيام داد كجايى!؟
.
نوشتم دلارامو آوردم بازار چنج کنم
.
.
.
.
.
.
نوشت دلارام كيه عوضی؟
باى
ﺁﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﺧﺎﻧﻮﻣﯽ ﮐﻪ ﻓﮏ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻫﻤﻪ ﭘﺴﺮﺍ
ﺩﻧﺒﺎﻟﺘﻦ !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﻮ ﺑﺪﻥ ﭘﺴﺮﺍ ﯾﻪ ﻣﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﺗﺮﺷﺢ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ
ﺗﺴﺘﺴﺘﺮﻭﻥ !
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺩﻩ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﭘﺴﺮﺍ ﺍﺯ ﺍﻻﻍ ﻣﺎﺩﻩ ﻫﻢ
ﺧﻮﺷﺸﻮﻥ میاد
ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﯼ !
ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺍﺍﺍﺍﺍﺍﻻ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]