مرسی شادمهر ... فقط همین.
ارزششو داشت
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی شادمهر ... فقط همین.
ارزششو داشت
مسعود شعرشم کوتاه نیست حالشو میبرینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
aliyeeeree
من همین نزدیکیام یه قدم پشت سرت (sm81)
خداراشکر. من گوشش ندادم نظرت چیه در موردش؟ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی کردم تو رو تا نگاه آخرت
من همین نزدیکیام یه قدم پشت سرت
خداراشکر. من گوشش ندادم نظرت چیه در موردش؟ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها اومده؟؟ دلم نمیاد گوش کنم..
چجوریاس؟؟!!
عالیست
ریپ ویدیوش ضایس
ولی اهنگ عالیه
خداروشکر مثل همیشه ارزششو داشت...عالی
میکس و مستر بازاش بیان وسط نظرات کارشناسانشون رو ول بدن ببینیم محمد فلاحی خوب میکس کرده یا نه (sm2)
خوب و قابل تحمل است ...
3:43(sm120)نقل قول:
عالیییهههههه
(sm127)(sm127)(sm127)
من همین نزدیکیام، یه قدم پشت سرت
خیلی گیراست صداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیباست(sm19)
باید یه چند باری گوش بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8...(sm155)
(sm59) حدس میزدم اهنگ ریتمش تند باشه
ولی حس اولش یه چیز دیگه بود خورد تو ذوقم
من غاقلگیر شدم فازش از کند به تند شد یهویی
(sm77)(sm77)
تو خوابم فکرشُ نمیکردم هاوس باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده تنظیم و شعرش زیباست ...
صدای خودش(sm81)
اکثرا سبکش اینجوریه تندش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) تند دوست داره
صداش یه چیز دیگست محشره فربدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش رفته رفته بهتر میشه
جلل الخالق
نه دیگه.اینطورینقل قول:
اصلا تیزرش اینو نمی گفت.
بلا شده.
حالا باید چند مرتبه گوش بدیم (sm127)
- (sm127)
- (sm50)
هر چی تلاش کردم نتونستم بگم مقواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو هم عالیه ... عالیه
مقوا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به (sm118)(sm118)(sm118)
عالی...عالی...عالی... عشقه شادمهر....
چه تحریرای
امیر ویدیو بزن
صدا محشره تمامه گذشته رو زیر و رو کرد
واو چقدر دور از انتظار و متفاوت بود ... (sm127)
آقا ویدیوشو بذارید...