اسی گوشیت چیه ؟ چی خوبه بخوام بگیرم (sm120)
میلاد تو نگو (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اسی گوشیت چیه ؟ چی خوبه بخوام بگیرم (sm120)
میلاد تو نگو (sm59)
z3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گوشی سر در نمیارم
آزادی و پرواز از آن خاک به این خاکنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز رنج سفر از قفسی تا قفسی نیست (sm74)
دیشب تو خوابم این پخش میشد (sm74)
میلادکم پشیمون شدم (sm120) از اولم میدونستم نمیتونی اراکو لاس وگاس کنی (sm25)(sm120)
سلااااااااام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین (sm74)
واقعا که چقد میخندیدیم (sm74) تاپیک سرخوشی بود کلا (sm120) انشالله این تابستون دوباره موقعیتش پیش بیاد اون دوره تکرار شه (sm111)
قسم به این شب و این شعرهای خط خطی ام
دوبــــاره برمـی گردم بــــه تاپیک لعنتـــــی ام (sm118)(sm120)
حالا جدی میلادشون کی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستای منه ! من از طریق اون باهاش دوست شدم . حالا باهاش کلا قهر کرده ولی با من صمیمی تر شده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلادشون یه رقیب بود که با تیز بینی و ذکاوت من رفت کنار (sm2)
z5 بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرفح بی درد (sm74)
هر جوری نگاه میکنم این گوشیRedmi Note 3 pro خیلی خوبه از همه نظر احتمال میرم که پیدا کنم و بخرم
پولشو بده تا بگیرم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتفع بی درد (sm2)
واقعا یه همچین میلاد هایی هم پیدا میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینمت چند روز دیگه که شروع کردی شعر گذاشتن
مزنه قند تو بازار چنده ؟ (sm2)
وقتی ای دل به گیسوی پریشون میرسی خودت نگه دار
وقتی ای دل به چشمون غزل خون میرسی خودت نگه دار ... (sm47)(sm160)
(sm2)نگو دیوث الان دختر مردم ازم عذرخواهی کرده خرکیف شدم . بزار تو حال خودم باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبات به صرفه تره کاراییش هم بهتره (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی ابرو خالی فقط گوش میدم فقط خواننده ترک Ebru Gundesh
merci (sm127)
کاش میشد این پست رو بیشتر از 1 بار لایک کرد (sm50)(sm2)نقل قول:
امروز همه با فلاسک چایی اومده بودن (sm2) یه چند حبه قند کنارش (sm2) همه لج کردن کار نمیکنن منم بد لج کردم به تخـمم خدا به داد برسه اگه ما رو ندیدین حلال کنین (sm2)نقل قول:
والا من از بچگی آرزوم بود یه دختری ازم عذرخواهی کنه (sm2) خیییییییییلی حس خوبیه لامصب . خدا به همتون قسمت کنه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابوالفضل !(sm2)(sm30)نقل قول:
حیف که اراک نیستی حیف ، حیف - جوری دختر و زن و غیره مینداختم زیر دست و پات که دیگه با انواع درمان ها هم نتونی کمر راست کنینقل قول:
گلنار نولان صفاریان(sm54)
آقا این ایده ی من بود چرا کاپی کردی (sm2)نقل قول:
مملکت که تخیلی باشه میشه این میشه نتیجه اش گل بزن سر در اون شرکتی که پول قند و چایی ندار بده (sm120)نقل قول:
کل باران رو با این پستم ترکوندم (sm2)نقل قول:
کجای کاری تو ؟! من دختر بود زنگ زده از پشت تلفن تا صدامو شنیده از شدت دلتنگی افتاده گریه ..... یا اومده سر قرار بغلش کردم افتاده گریه ! (sm2)نقل قول:
باغ وحش کامل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونم عزیزم در خدمتم (sm2)آپشن چهارم منشی رو یادت رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقده ای بدبخت (sm2)نقل قول:
(sm2)میخواستم بحثو عوض کنم
داداش من مدرک گذاشتم تو هم مدرک داری بزار نداری برو کنار بزار تو حال خودم باشم (sm2)نقل قول:
(sm2) خودجوش بودنقل قول:
خب من چی بهشون بگم ؟ حق دارن به خدا طرف 10 سال بزرگتر از منه با فلاسک چایی و حبه قند اومده . والا خجالت میکشم ولی چاره ای نیست . مردک شیکمو داده جلو دوربینا رو نگا میکنه کسی با گوشی بازی نکنه . عین پادگان شدهنقل قول:
البته من راحت کیونو هوا کردم تو اتاقم(sm2)
فایده نداره آپشن ارسال پستی نداری (sm2)نقل قول:
واقعا زمانی که میرانجمن نیست و الی اینجاست آزادی بیان برای دقایقی زنده میشه
باز دلت میخواد بن بشی (sm59)نقل قول:
(sm2)
من که ندیدم تو مدرک گذاشته باشی ..... بعدشم من که اون موقع صداشو که ضبط نکردم یا که ازم فیلم نگرفتن که نشونت بدم دیوث !!!! (sm70)نقل قول:
در ضمن یه زنی بود بیوه جوون هم بود چند سال از خودم بزرگتر ....خواهش میکرد بیا منو بگیر (sm2)
چی میگی تو ! آرزو داشتم یه دختر ازم ...... (sm2)(sm30)(sm30)
من اگه اونجا رییس بود چند نفر رو بیرون میکردم دوباره سود دهی راه می افتاد (sm120)نقل قول: