اینایی که چاوشی می خونه اصلا راک نیست
فقط ادای راکه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینایی که چاوشی می خونه اصلا راک نیست
فقط ادای راکه
صد بارم گفتم راک به درد این مملکت نمی خوره
اگرم کسی گوش میده فقط برا جوه جووووووووووو
ای ددم رفت تو 800 تومن خرج (sm178)
با 800 یه گوشی دیگه بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن هیچوقت ادا در نیاورده . یا پاپ خونده یا راکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه ادا در میاره رضا یزدانیِ .. محسن صداسازی می کنه ولی چون ملودیاش مینور هست به سمت پاپ میره . ما خوندنو کار نداریم موسیقی رو کار داریم
قرار شد فردا برم صحبت کنم با مسئولش 4 روز از گارانتیش گذشته شاید قبول کرد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Exatclyنقل قول:
اون اگه اداشو در میاره میدونه جواب نمیده تو این مملکت و گرنه خودشو با قوی سیاه و دیوونه ثابت کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که پاپشو درست حسابی دنبال نمی کنه بخواد راک کار کنه چه افتضاحی میشه
هنوز راه خودشو پیدا نکرده ببینه تو کدوم سبک می خواد کار کنه همونو تا اخر بره
گفتم فقط جوه اینا فقط جو
الان همه جو راک دارن یکی دو سال دیگه یه چیز دیگه مد میشه
بهش بگو شما ثابت کن برد من سوختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید ایراد از جای دیگه باشه شما نمی تونین پیداش کنین
بعدشم اگه چرتو پرت گفت بگو اگه برد من سوخته بود گوشی بالا نمی یومد
بعدشم بگو من گوشی نخریدم هزینه نکردم که خود به خود بردش بسوزه